16. mail toimuva avaliku pärjatseremoonia käigus asetab prints Harry pärja Vabadussõja võidusamba jalamile. Pärast tseremooniat osaleb prints riigikogus toimuval vastuvõtul, kus ta kohtub valitsuskabineti ministrite ja riigikogu liikmetega, aga ka haavatud sõjaveteranidega, kellest osa osaleb Londonis 10.-14. septembril toimuvatel rahvusvahelistel haavatud ja vigastatud kaitseväelaste spordivõistlusel Invictus Games’il.

Võistlusel Invictus Games, mille lansseeris prints Harry selle aasta märtsis, näeb enam kui 300 vigastatud ja haavatud kaitseväelast – nii praegu aktiivteenistuses olevaid kui ka veterane - võistlemas erinevatel spordialadel nagu kergejõustik, vibulaskmine, ratastoolikorvpall, jalgrattasõit, sisesõudmine, ratastooliragbi, ujumine, invavõrkpall ja autosport.

17. mail kohtub prints Harry president Toomas Hendrik Ilvesega, kui ta külastab Eesti kaitseväe iga-aastast õppust Kevadtorm, mille käigus tänab prints Eesti kaitseväge nende julguse ja pühendumuse eest Eesti ja Briti vägede ühismissioonil Afganistanis.

Visiit Eestisse toimub Ühendkuningriigi valitsuse toetusel ning seda korraldab Briti välisministeerium.