Plektrum festival toimub küll käesoleva aasta teises pooles, aga juba sel reedel ja laupäeval ootab Plektrum teid klubiõhtule, kus põhiline rõhk heal uuel soundil, mis käsikäes visuaalse kujundusega moodustab Von Krahlis uue terviku. Teatri mõlemad korrused saavad Plektrumi klubiõhtute jaoks seninägematu lahenduse.

Plektrumi klubiõhtu reedeseks peaesinejateks on electro duost Imatran Voima üks osapool DJ Jaakko Kestilä Helsingist, kes on nüüd tuntud ka kui Slowly Grail. Laupäevaseks peaesinejaks on Melbourne'st pärit ja Euroopa tuuril olev fantastiline mr. Andras Fox'i, kes on tuntud kui DJ, produtsent ning raadiohääl. Ta kombineerib house ja etnomuusika elemente, mis on värske, soe ja mõnusa grooviga.

Kohalikest kangelastest astuvad üles live-etteastetega värske plaadi üllitanud noored kultusrokkarid Badass Yuki, soolo-elektrooniline Vul Vulpes; techno, house, bassi ja elektroonika radadel astuvad Wick Blaze, Firejose, Espirit ja c.o.u.g.h. Lisaks selle ootab külalisi pikk DJ paraad - menukate Haigla ja Jäcki pidude selektorid, Mutandi Rhythm Doctori spetsiaal-set, Andres Lõo, Rain Tolk, Ott Kelpman ning Jaagup Jalakas.

Piletid müügil kohapeal hinnaga 6€ ning hiljem 8€.

Reede, 2. mai

VonKrahli teatri baar:

23 KELPMAN / JALAKAS
00 HAIGLA
01 HAIGLA
02 KESTILÄ
03 KESTILÄ

VonKrahli teatri blackbox:

00 VUL VULPES LIVE
01 ANDRES LÕO DJ set
02 BADASS YUKI LIVE
03 COUGH LIVE

Laupäev, 3. mai 

VonKrahli teatri baar:

23 KELPMAN / JALAKAS
00 TOLK
01 RHYTHM DOC
02 ANDRAS FOX

VonKrahli teatri blackbox:

00 FIREJOSE
01 ESPIRIT
02 WICK BLAZE
03 JÄCK