Juunis toimuvale festivalile, kus on varasemalt esinenud Snow Patrol, Jake Bugg ja Of Monsters and Men, kutsutakse seekord 700 viski- ja muusikafänni kogu maailmast. 
Selle aasta üks peaesinejaid on Tired Pony — valdavalt Snow Patroli ning REMi muusikute koostööprojekt. Samuti esineb hetkel väga kuum rokkgrupp Manchesterist — The 1975, kes on ka juulikuus Lätis toimuva festivali Positivus üks suurimaid artiste.

Osalemaks loosimises, mille peaauhind on reis kahele Bushmills Live 2014 festivalile, registreeri end Bushmills Eesti Facebooki lehel. 

Tenfold Rabbit esitab 3.mail oma uut loomingut, mida bänd on pärast märtsikuist Itaalia-tuuri Tallinn Music Weeki raames kodumaal vaid korra esitanud. Mai lõpus sõidab ansambel Eestit esindama maailmakuulsale Primavera festivalile Barcelonas.

Läti ansambel Carnival Youthi kuuldi-nähti Eestis esimest korda möödunud aasta detsembris The Baltic Scene tuuri raames. Sel aastal on bänd üles astumas Brightonis maailmakuulsal talendiesitlus festivalil The Great Escape.

3.mai NO99 kohvikus toimuva Bushmills Live sündmuse ajakava:


20:00 Uksed avatakse


21:00 Carnival Youth 


22:15 Tenfold Rabbit 

Piletid müügil Piletilevis

Tenfold Rabbit Facebookis SIIN 

Carnival Youth Facebookis SIIN

Pilet kontserdile: eelmüügist 5€, kohapeal 7€