1. Kui sa tervitad inimest ja naeratad talle, siis proovi tuvastada, mis värvi on ta silmad! Nii vaatad vestluspartneri silmadesse mõni sekund kauem ja see loob teie vahel tugevama sideme. See töötab!

2. Kui sa lähened kahele inimesele, kellel on omavaheline vestlus pooleli, siis vaata nende jalgu! Kui nad pööravad ainult oma torsod sinu poole, siis ei soovi nad, et sa vestlusega ühineksid. Kui nad pööravad aga terved kehad koos jalgadega, oled oodatud.

3. Kui sa tahad, et keegi sulle teene teeks, siis esita talle esmalt ebamõistlik palve! Kui nad keelduvad, siis küsi neilt seda, mida sa tegelikult tahtsid (midagi esimesest lihtsamat). Nii on inimesed nõus sind suurema tõenäosusega aitama.

4. Kui keegi vastab ainult osaliselt sinu küsimusele, siis oota vaikides ja säilita nendega silmside!Tõenäoliselt jätkavad nad siis oma jutuga, vastates su tervele küsimusele.

5. Kui sa oled millegipärast närvis, näiteks tunned hirmu avaliku esinemise ees, siis näri nätsu! Kui sa mälud, siis mõtleb su aju: ma söön, järelikult ei saa ma ohus olla.

6. Kui sa kiikad rahvasummas üle inimeste õlgade, siis arvavad teised, et see on suund, kuhu sa tahad liikuda ja nad teevad sinu jaoks ruumi.

7. Kui sa tahad omandada uusi teadmisi, siis katsu seda õpetada mõnele oma sõbrale! Kui sa suudad seda, siis tähendab see, et oskad seda ise.

8. Inimesed ei mäleta mitte nii väga seda, mida sa ütlesid, kui seda, kuidas sa neid tundma panid.

9. Kui sa kohtud kellegagi ja näitad välja siirast rõõmu, siis vastavad nad sulle samaga. Kui mitte esimene kord, siis teine kord kindlasti.

10. Kui keegi on su peale vihane ja sa jääd rahulikus, siis lähevad nad nii vihaseks, et tunnevad sellepärast hiljem piinlikkust.

Allikas: viralnova.com