1. Ornella Muti on Roomas sündinud näitlejanna, kes on osalenud enam kui 70 filmis. Tema isa on itaallane, ema aga Võrumaal sündinud eestlanna.

2. James Murdoch ehk Rupert Murdochi järeltulija oli erilises huviorbiidis aastatel 2011 ja 2012 seoses oma isa asutatud ühe maailma mõjukaima meediafirmaga News Corp. Jamesi ema on Anna Murdoch, neiupõlvenimega Tõrv.

3. Miliza Korjus on kuulus sopran, kes astus Hollywoodi filmides üles 1930ndatel. Saksamaal sündinud Korjuse isaks oli eestlasest sõjaväelane, ema aga pärit poola-leedu aadliperekonnast.

4. Mena Suvari on Hollywoodi filmistaar, kelle isa on Pärnust pärit Ando Süvari, ema on tal kreeklanna.

5. Annie Leibovitz, kes on üks maailma tunnustatumaid portreepiltnikke, alustas oma karjääri ajakirjas Rolling Stone. Annie ema on Eestist pärit naine, kes kannab endas juudi pärandit.

6. Louis Kahn oli 20. sajandi üks mõjukaimaid arhitekte, kes oli monumentaalse ning monoliitse stiili loojaks. Louis kasvas juudi perekonnas Pärnus, enne Ameerikasse kolimist veetis ta osa lapsepõlvest ka Saaremaal, kust perekond USAsse emigreerus.

7. Erika Elenia, kes on kuulus näitleja ja endine Playboy staar, tegi oma tuntuima rolli maailmakuulsas sarjas "Rannavalve" mängides Shauni McClaini. Erika ema oli Saksa-Eesti verd.

8. Mark Kostabi on kunstnik, kelle töid võib leida USA parimates kunstigaleriides ning -muuseumides. Tema vanemad on eestlased, kes emigreerusid oma kodumaalt Ameerikasse.