Tallinna Transpordikool on üks suurimaid logistika valdkonna kutseõppeasutusi Eestis — seda nii erialade valiku kui ka õpilaste arvu poolest.

Logistika valdkond on seotud kaupade, teabe ja inimeste liikumise ning paiknemisega ja sellega seotud tegevuse planeerimise, läbiviimise ning kontrolliga mingi kindla süsteemi piires. Logistika peab tagama, et õige asi oleks õigel ajal õiges kohas õiges koguses ja õige hinnaga ning kokkulepitud kvaliteediga.

Logistika valdkonna elukutse on perspektiivikas ning kasvava majanduse ja kaubanduse tingimustes nõudlus oskustega töötajate järele üha suureneb.

Tallinna Transpordikooli logistika valdkonna erialad võimaldavad õppijal omanda erinevaid logistikas vajalikke oskusi ja teadmisi: kaupade käsitlemist ja laotöö korraldamist, vedude ja kaubavarude planeerimist ning korraldamist, logistikaprotsesside juhtimist, planeerimist ja igapäevategevuse korraldamist.

Lisaks logistika valdkonna erialadele saab koolis õppida ka IT-erialal. Õppida on võimalik tarkvara ja andmebaaside loomist, veebi- ja võrgurakendusi ning multimeediat.

Koolis õpetatavaid erialasid saab täpsemalt vaadata kooli kodulehelt www.ttrk.ee.

Õppetöö toimub eesti ja vene keeles ning õppima saab asuda nii põhi- kui ka keskkooli lõpetanu.
Täiskasvanutel on võimalik koolis täiendada oma olemasolevaid kutseoskusi või soovi korral asuda omandama ka täiesti uut eriala. Õppida on võimalik igas vanuses ja ka töö kõrvalt.
Kool toetab oma õpilasi mitmete huvitavate tegevustega. Igal aastal toimuvad põnevad sportlikud, loomingulised, meelelahutuslikud, muusikaalased ja teadmisterohked üritused. Ülevaate koolis toimuvatest üritustest saab kooli facebooki lehelt: www.facebook.com/Transpordikool.

Tallinna Transpordikool asub Tallinnas Tehnika 18.

Lisainfot saad küsida: info@ttrk.ee või telefonil 6 979 040.

Jaga
Kommentaarid