1. Kuue leheküljelise mahuga essees on valmis juba terve pealkiri ja autori nimigi peale kirjutatud. Essee esitamise tähtaeg on 9 tunni pärast. See on täpselt ideaalne aeg, et hakata katsetama seda uut juurviljahautise retsepti, kus olevaid koostisosi tuleb hautada, hapendada, praadida, keeta, lasta hingata ja siis 5 tundi kõige madalamal kuumusel aeglaselt segadest podiseda lasta. Algab ju edukas mõttetöö õigest toitumisest!

2. Homseks eksamiks on läbi vaja lugeda mõned sajad leheküljed, kuid kodu karjub kevadise suurpuhastuse järgi. Hurraaa! Lapp ja hari, lapp ja hari!

3. Loed parasjagu Teise maailmasõja tagajärgede kohta ja hakkad mõtlema, mis ikkagi sai väiksest Antsust, kellega sa põhikoolis koos kolmandas klassis käisid. Asud teda hoogsalt guugeldama, et saada "kogu tõde Antsu elukäigust" jälile.

4. Olgem ausad, tõsise õppimise ajal on täiesti aktsepteeritav teha paar mõne minuti pikkust pausi Facebookis, kuid enamasti ei piirdu see lugu paari minutiga. Sessi ajal Facebookis olles tekib meil nii palju igavikulisi küsimusi, millele sotsiaalmeedias leiduvad testid hõlpsasti vastused annavad. "Mis värv sa tegelikult oled?", "Milline ükssarvik sa sisimas oled?", "Kui sa oleksid kaloss, siis milline?" jne.

5. Mis vaimse töö tegija sa oled, kui füüsiline vorm nõrk on? Selleks, et filosoofia eksamil edukalt esineda, tuleks ennast saada olümpiavormi, nagu Rooma jumal. Eksami ajal õppides tuleb sinus välja sportlane, kes on nõus jooksma maratone, et raamatutarkust vältida.