Suve suurfestivali korraldajad panevad välja kaks kutset Bastille'i kontserdile inimesele, kes veini jaanipäevaks Õllesummeri korraldustiimile toimetab. Loomulikult kompenseeritakse ka vein ise.

Hea abiline, kui sa oled Bastille veinisoovi täita saanud, kirjuta aadressile reno@ollesummer.ee

Muude nõudmiste osas on briti punt igati tavapärane. Söökide-jookide juurde soovib bänd paari kvaliteetšampanjat, veidi oma kodumaa džinni ja muid Eesti poodidestki saadavaid kaupu.

Kuigi erilisi joogisoove on Õllesummerile välisartistide poolt esitatud ennegi, on seekordne olukord esmakordne, kuna festivali tiim pole poolteist kuud enne üritust suutnud tuvastada taolise veini müügikohta.

Varasematel aastatel on näiteks olnud peavalu Scissor Sistersi nõudmisega aastal 2010, mil bänd soovis Kreeka spetsjogruteid, mida sai Rootsist. Calvin Harris soovis spets peekonisnäkki, mida sai Helsingist.

Eestisse on nõutud ka Starbucksi kohvi, nii et korraldajail tuli kaua veenda arstisti esindajat, et ka Eestis on head kohvi saada.

Mika kirjeldas aga oma soovinimekirjas asju nii: Eestis viibimise ajaks “piisavalt suurt autot, kuhu mahuks ära minu pere ja suur kõrvits”. Interneti kohta ütles artist, et see “peab olema piisavalt kiire, sest kuidas muidu saan ma šopata eBays?”.

Tagaotsitav ise näeb välja selline: