Briti rokkbänd The Horrors on alates oma moodustamisest eelmise kümnendi keskpaigal sihikindalt seisnud vastu muusikatööstuse standarditele. Ansamblil on ette näidata neli stuudioalbumit — “Strange House” (2007), “Primary Colours” (2009), “Skying” (2011) ja “Luminous” (2014).

The Horrorsi värskeim ning muusikute enda poolt produtseeritud kauamängiv “Luminous” ilmus maikuu alguses, pälvides koheselt mainekate väljaannete tähelepanu. Nii nimetas ajakiri NME selle “ägedaks tagasitulekuks, mis tugevdab veelgi The Horrorsi tänapäevase Briti muusika üheks rahvusaardeks olemist”, ajaleht The Guardian kirjeldas aga ansambli kõla kui “tänapäeva kitarrbändide tavapärast standardpaketti aga valgusaastaid eespool” olevat.

Sel suvel külastab mitmekordne Grammy auhinna võitja Kings Of Leon vaid üheksat Euroopa riiki. Kontsert Läti pealinnas on ainsaks showks kogu regioonis — ei Soomes, Venemaal, Leedus ega Eestis bänd ei esine. Kings Of Leoni välikontsert Riia Mežapargis saab ühtlasi olema ka suurim välismaise artisti show Lätis alates aastast 2008, mil Skonto staadionil esines Metallica.

“Arvan, et meil saab tuuril olema väga lõbus. See on vist esimest korda üle pika aja, mil fännid on meist päris kaua puhata saanud. Oleme mõnda aega eemal olnud ja arvan, et seda põnevam saab olema naasmine! Kindlasti kavatseme midagi väga erilist endaga kaasa tuua,” kommenteeris uut kontsertreisi ansambli laulja Caleb Followill.

25. juunil sõidab Tallinnast Riiga eribuss, millega saavad kontserdikülastajad mugavalt kontserdipaika ning pärast esinemist kohe tagasi Eestisse sõita. Piletid eribussile ja kontserdile on müügil Ticketpros.