Andrei K. ja Kristiina on üks vähestest paaridest Eestis, kelle armumine,
esimene suudlus ja tunnete süvenemine on jäädvustatud tõsielusaates. „Ma ei saa sada protsenti öelda, et see on armastus, aga see on väga tugev sümpaatia,“ kirjeldas Andrei K. oma tundeid. „Ma olen viimaste päevade jooksul väga õnnelik olnud,“ lisas Kristiina. Andrei K. ja Kristiina käisid saates kaks korda kohtingutel ja noored armunud ei suuda teineteist suudlemata üle mõne minuti vastu pidada.

Anna romantikaotsingud aga sama libedalt ei lähe: lisaks juba röövitud südamega Andrei K.-le on saatesse jäänud vaid kaks meest.

Mario tõrjus kohtingul jätkuvalt Anna lähenemiskatseid ja paistab jätkuvalt üsna tõrjuv. Tänase saate suurim tagaslöök tabas Annat aga hoopis siis, kui ta läks kohtingule kutsuma teda seni tingimusteta jumaldanud Andrei M.-i.

Päevade kaupa Annat oodanud Andrei M. oli vahepeal jõudnud arusaamisele, et kõik tunded on siiani olnud ainult temapoolsed. Anna ei olnud neile vastanud ning nii keelduski ta Annaga kohtama minemisest. Sõnavahetuse järel andis mees siiski järele ja paar käis massaažisalongis, kus Anna Andreid nii füüsiliselt kui ka emotsionaalselt korralikult masseeris. Tagasiteel koju tegi mees oma otsuse Annale siiski teatavaks. „Ma ütlesin talle, et tahan projektist välja,“ ütles ta. Anna jätkas sellele vaatmata püüdu mehe armuleeki uuesti sütitada ning vähemalt esialgu jäi ta saatesse alles. Annal on nüüd nädal aega, et Andrei M. end taas jumaldama panna ja vaadata, kas tal endal üldse on mehe vastu tundeid.