"Ükskõik kuhu ma lähen, inimesed kipuvad oma muresid mulle rääkima. Eesti naise probleem ongi see, et keegi ei kuula. Mis on eesti naise mure? Arvan, et eesti mees," rääkis ta saates Nädalalõpp Kanal2ga.

Timmer rääkis, et kõige vägivaldsemad mehed pidi olema edukad mehed. "Kui ühiskond eeldab mehelt seda, et ta peab olema edukas, siis on ka tema taluvusel piirid ja ta elab end kuskil välja. Enamasti kodus," selgitas ta. 

Raadiohääl kahtlustas ka, et meedia jaoks on popp teema endaga mitte hakkama saavad naised. "Võib-olla tuuakse meil välja naisi, kes sünnitavad meeletus koguses lapsi erinevate meestega, esiteks, et siis saab seda toetust natukene aega ja teiseks, siis on natukene lootust ka, et saab ilusasti mehele. Adumata, et kui sa ikka lapse sünnitad, siis sa pead olema valmis selleks, et suudad teda üles ka kasvatada, ka üksi," arutles Timmer.

Timmer tunnistas ka, et tema mehe väitel ütleb tema kodus, kuidas asjad käivad ja heidab seda vahest ette ka. "Aga minu meelest hakkab ta liiga palju vastu," naljatas Timmer.