Ups!

Erika Salumäe kullavõit ja tagurpidilipp

Kui 1992. aasta Barcelona olümpiamängudel tõmmati Erika Salumäe auks vardasse Eesti sini-must-valge lipp, oli trikoloor kõikide eestlaste(ja Eesti lippu teadvate inimeste) üllatuseks tagurpidi.

"Lipp tõusis ja silmanurgast nägin, et midagi on valesti. Oligi - lipp tõusis tagurpidi, valge üleval pool. Raputasin pead, endal pisarad kurgus," kirjeldas Erika Salumäe kunagisi tundeid Kroonikale.

Kerese mälestusturniiri pöördlipp

Kui tihtilugu meenutatakse lugu, kuidas 1992. Aasta Barcelona olümpiamängudel tõmmati Erika Salumäe auks tagurpidi vardasse Eesti lipp, siis sarnane juhtum leidis eile aset ka Tallinnas traditsioonilisel kiirmaleturniiril "Meenutades Paul Kerest".

Uhkus!

Robbie Williams Eesti lipuga lehvitamas

Enne 20. augustil 2013 toimunud Robbie Williamsi Eesti kontserti ütles mees Londonis kohtunud Kanal 2 reporterile, et talle toodaks kontserdile Eesti lipp. "Nii et ma tulen teie peole siis. Kas seal süüakse ja juuakse palju?" uuris Williams kui teada sai, et ta taasiseseisvuspäeval esineb. Kui reporter talle hoopis lippude lehvitamisest rääkis, ei olnud mehel pikemat juttu: "Aga tooge siis mulle lipp ja ma lehvitan seda!"

Seda ta ka uhkelt lehvitas!

Lady Gaga lipulehvitus

Kui Tallinna kontserdi jooksul lauluväljakul, mis toimus 28. augustil 2012, jõudis Lady Gaga fännidele tagumikku näidata, jõudis ta ka Eesti lipuga mööda lava ringi joosta.


Manowari plaadikaanel lehvib Eesti lipp

25.märtsil Rock Cafés 18 minutiga läbimüüdud piletitega kontserdi andnud Manowar üllitas hiljuti albumi "Kings of Metal", mida kaunistab muude riigilippude hulgas ka Eesti trikoloor.