Saatebändi muusikaliseks juhiks ning ühtlasi ka trummariks on maailmakuulus Gary Wallis, kes on koos Tom Jonesiga tuuritanud ja esinenud juba üle kahe aastakümne. Gary enda sõnul läheb talle bändis mängimine vägagi korda. “Mulle meeldib olla ansamblist üks tähtis osa, meeldib vaadata kõiki neid teisi häid tüüpe laval ning jälgida kuidas nad seda mõnusat kraami laitmatult esitavad,” ütles Gary Willis.

Muusikasõpradele on Wallis kõigepealt tuntud kui Pink Floydi löökpillimängija — koos kultusansambliga on ta näiteks esinenud turneedel “A Momentary Lapse of Reason Tour” ja “The Division Bell Tour”, Willist saab kuulda ka live-albumil “Pulse”. “Kui esimest korda David Gilmouriga nägime Garyt mängimas, selgus, et kumbki meist ei olnud kunagi midagi sellist näinud.

Selle asemel, et istudes mängida, tundus Gary olevat justkui löökpille täis topitud puuris, kus mõned pillikomplekti osad asusid nii kõrgel, et tuli teha meetrine hüpe, et neid tabada. Oma ilmselgete musikaalsete oskustega ja äärmiselt meelelahutusliku esinemisstiiliga tundus Gary meile tol korral ideaalne lisa lavale,” meenutas Pink Floydi trummar Nick Mason. Oma pika karjääri jooksul on Willis jõudnud koostööd teha ka selliste nimedega nagu Nik Kershaw, Mike Rutherford, 10cc, Mike + The Mechanics, Il Divo, Girls Aloud, Atomic Kitten, Paul Carrack, Dusty Springfield, Bonnie Tyler, Jean Michel Jarre jpt.

Kitarril mängib Robbie McIntosh, kes on töötanud koos paljude suurte rokk-, pop-, folk- ja bluusimuusika artistidega. Ta on olnud liikmeks ansamblis The Pretenders (albumid “Learning To Crawl” ja “Get Close”) ning Paul McCartney bändis (kontsertfilmid “Get Back” ja “Paul Is Live”). McIntoshi tuntakse ka sooloartistina — tal on ette näidata nii kolm instrumentaallugudega kui ka kolm lauludega kauamängivat. Joe Cocker, Chuck Berry, Mark Knopfler, John Mayer, Talk Talk, Eros Ramazzotti, Tears for Fears, Cher, Eric Bibb, George Martin, Paul Carrack, Tori Amos, Norah Jones  — on vaid mõned nimedest, kellega on muusikaelu Robbiet kokku viinud.

Veel üheks kitarrimängijaks on Scott McKeon, kes juba 14-aastaselt mängis oma ansamblis ning pälvis “Aasta noore kitarristi” tiitli ajakirja Guitarist Magazine poolt. McKeoni mänedžeriks on olnud kuulus Paul Crockford, kelle juhtimisel avaldas ta oma debüütalbumi “Can’t Take No More”. Scott on esinenud paljudel suurtel festivalidel, sh. Montreux Jazz Festival, Glastonbury, Wireless Festival ning teiste hulgas jaganud lava Eric Claptoni, John Mayeri, Sheryl Crow , Buddy Guy, Johnny Winteri, BB Kingi ja Joe Bonamassaga.

Tom Jonesi saateansamblis on ka puhkpillisektsioon, mille koosseisu kuuluvad Henry Collins (trompet), Patrick Hartley (tromboon) ja Frank Walden (saksofon). Viimane on osalenud Amy Winehouse’i abumi “Back to Black” salvestamisel ning olnud ka lauljanna live-bändi liikmeks — teda näeb ja kuuleb ka “I Told You I Was Trouble: Live in London” kontsert-DVD’l.

Basskitarril on Alex Meadows, kelle tööde hulka kuulub näiteks osalemine Jamiroquai albumil “Dynamite”. Ansambli koosseisust leiab ka Christoph Papendiecki (klahvpillid) ja Sam Grimley’ (löökpillid / taustavokaal).

Tom Jones esineb 17. juunil parimate hittide kavaga Saku Suurhallis. Kontserdi raames kõlavad sellised tuntud palad nagu “She’s A Lady”, “Delilah”, “It’s Not Unusual”, “What’s New Pussycat”, “Green Green Grass Of Home”, “I’ll Never Fall in Love Again”, “Kiss”, “Sexbomb” jpt.

Piletid Tom Jonesi kontserdile on müügil Ticketpro internetipoes aadressil www.ticketpro.ee ja kõigis Ticketpro müügipunktides, Statoili teenindusjaamades, Selverites ning valitud Eesti Posti kontorites üle Eesti. Piletihinnad algavad 39 eurost.