"Minu jäätise pakendit kaunistav Pauline kunstitöö on üks paljudest ilmekatest näidetest meie konkursil osalenud laste andekusest ja nutikusest. Laste leidlikkus ja looming tõestab, et kõik võivad olla pakendidisainerid - nii kolmeaastased lasteaialapsed kui ka kogenumad põhikooliõpilased," ütles AS Balbiino kommunikatsiooni- ja turundusjuht Enel Kolk.

"Zürii ühehäälseks lemmikuks kujunes pilt jäätisega lapsest ja lehmakesest rohelisel aasal, mis on siiras, soe ja armas - selle ehedus ja puhtad värvid võlusid meid kõiki. See töö hakkas silma ka levinud võtete puudumise tõttu - kunstnikud pingutavad aastaid, et seda saavutada ja stampidest vabaks saada," ütles zürii liige, Eesti Kunstimuuseumi direktor Sirje Helme.

"Minu jäätise" konkursi võidutöö autorit kolmeaastast Pauline Tanist juhendas õpetaja Reena Uusmets. Kõik konkursile saadetud kunstitööd hakkavad kaunistama Balbiino jäätisemuuseumi ja jäätisetehast, konkursi võidutöö leiab auväärse koha peagi valmivas Balbiino jäätisemuuseumis.