Annal oli vaja otsustada, kas ta panustab Andreile või Mariole. Et seda teha, läks ta saatesarja viimasele kohtingule. Iseendaga! Anna tegi joogat ja mõtles elu üle järele. Kuniks ta oma tulevikku vaagis, ei lasknud järelejäänud puhkuseaega raisku ka õnne leidnud Kristiina ja Andrei. Neid ootas ees romantiline õhtusöök luksuslikus restoranis, kus Andrei lootis teada saada, kas tal Kristiinaga võimalus ka Eestis suhet jätkata on. Romantika, kirglikud suudlused ning kaunid sõnad lubavad loota, et Egiptuses alanud armastus jätkub ka Eestimaal.

Anna valmistus tseremooniaks ja meenutas veel korraks kõiki saatest läbi käinud noormehi ning ütles neile kõigile viimased soovid ja mõtted. Kui kätte jõudus suur tseremoonia ning Kristiina läks mehi kutsuma, ei näinud sõbranna aga Mario ja Andrei nägudel mingit positiivset emotsiooni- mehed olid apaatsed ega kiirustanud end valmis sättima.

Anna kohtus kõigepealt Andreiga ning t ei uskunud oma kõrvu: tema pärast tõeliselt võidelnud mees saatis ta otse telekaamerate ees pikalt! Tagasihoidlik Mario lubas Annal siiski esimesena rääkida ning Anna teatas, et saatest lahkub ta vallalisena, kuid ei välista kergendust tundva Marioga edasisi sõbrasuhteid.

Niimoodi lõppesid reality-staar Anna Jankelevitši meheotsingud Egiptuses - naine sõitis koju vallalisena! Kuid tõeline armastus sündis siiski: õnne leidsid Anna parim sõbranna Kristiina ning saatesse Anna südant püüdma tulnud Andrei.