Grillfest 2014 viimasel päeval tunnustati ka parimaid ning võitjaks osutus Tallinna firma M.L Cateringi kopraliha.

Delfile festivali „köögipoolt“ kommenteerides andis peakohtunik Juha Rantanen alias „Köögikubjas“ Eesti toidukultuuri arengu kohta vägagi kiitva hinnangu. Ta tõi positiivsena esile üha kasvava kohaliku tooraine kasutamise ja valiku laienemise. Kui näiteks veel paar aastat tagasi võis pea kõikjal näha peamiselt keerlevaid shaslõkivardaid siis täna leiab Grillfestilt endale palju põnevat ka nõudlik toidunautija. Kasvanud on kala, uluki- ja loomaliha osakaal. Ka pidas Rantanen väga oluliseks, et eesti kokad on muutunud julgemaks ja loomingulisemaks.
Kui käisid ka ise laupäeval Grillfesti nautimas, on paras aeg end nüüd ka piltidelt otsima asuda!

Kuidas see lugu Sind end tundma pani?

Rõõmsana
Üllatunult
Targemalt
Ükskõikselt
Kurvana
Vihasena