«Tallinnas kontserdil esitan koos oma saatebändiga nii hitte kui ka mõne uuema loo. Palju tuuritades püüame ka välja mõelda uusi põnevaid arranžeeringuid, sealhulgas sellistele paladele nagu näiteks «Delilah», «Kiss» ja «It’s Not Unusual». Minu jaoks on väga oluline hoida nii iseennast kui minu bändi pidevalt uusi lahedaid versioone loomas, et paljude fännide ning ka mu enda lemmiklood kõlaksid värsketena,» rääkis Tom Jones.

Möödunud nädalavahetusel 74-aastaseks saanud maestro sõnul on tema lauluhääl endiselt sama tugev kui varem. «Olen tänulik, et mu hääl on endiselt nii võimas ja mu vibrato ei ole aeglasemaks jäänud. Lauljatel võib see koos vanusega juhtuda ning sellisel juhul kõlab see justkui mootor, mis ei taha enam käima minna. Aga tänu jumalale ei ole see minuga juhtunud. Laulan endiselt täiesti loomulikult ning ei pea üle pingutama. Saades vanemaks, muutub hääl madalamaks ja seega on minu hääletoon muutunud tenorist baritoniks - selle madalad toonid on nii palju rikkalikumad kui nad olid varem. Nagu elus ikka - kui jääd millestki ilma, tuleb alati midagi head selle asemele. Tunnen enda häält üpriski hästi, mulle endiselt meeldib kontsertidega reisida ja oma austajatele laulda,» lisas ta.

Juba kolmandat aastat on Tom Jones telekanali BBC talendisaate «The Voice» kohtunik. Erinevate põlvkondade seas populaarsel muusikul aitas hittsaade leida uusi fänne. «Millal iganes tulen välja uue albumi või osalen uues projektis, tutvustatakse mind läbi selle taas uuele publikule, see juhtub iga põlvkonnaga. Kui uus materjal või projekt saab head vastukaja, antakse uuesti ka mu varasem looming välja ning tihtipeale inimestele meeldib see, mida nad kuulevad. Nüüd, pärast mitut hooaega «The Voice» kohtunikuna hüüavad lapsed mulle Londoni tänavatel. Isegi kui ma katsun ennast varjata, käies kapuutsiga dressipluusi ja tumedate päikeseprillidega, tunnevad lapsed mind ikka ära,» lisas maestro.

Tom Jones esineb 17. juunil Saku Suurhallis. Kontserdi raames kõlavad sellised tuntud palad nagu «She’s A Lady», «Delilah», «It's Not Unusual», «What's New Pussycat», «Green Green Grass Of Home», «I'll Never Fall in Love Again», «Kiss», «Sexbomb» jpt. «Olen isegi üllatanud, kui head mu kontserdid tegelikult on. Suudan siiamaani tuuritada, olles suurepärases esinemisvormis ning tihtipeale leian ennast suurtel rokifestivalidel koos teiste bändidega esinemas. Kes oleks võinud seda arvata?» muheles laulja.

Piletid on müügil Ticketpro internetipoes aadressil www.ticketpro.ee ja kõigis Ticketpro müügipunktides, Statoili teenindusjaamades, Selverites ning valitud Eesti Posti kontorites üle Eesti. Piletihinnad algavad 39 eurost.