Peale Würffeli debüüt-EP ilmumist otsustasid bändiliikmed Kaspar Kalluste, Tarvi Kull ja Marvi Vallaste, et eesmärgid ja huvid edasise koostöö suhtes on erinevad ning otsustasid koostöö lõpetada. Marvi võtab mõneks ajaks tempo maha, naudib emarolli ja Würffel jätkab uue lauljaga ning uue singliga.

"Saan juulikuus emaks. Kuna antud olukorras on meie huvid ja võimalused seoses Würffli edasise käekäiguga erinevad, siis otsustasime koostöö lõpetada," teatas Marvi Vallaste Publikule ja kinnitas, et ei plaani peale lapse sündi muusikast eemale jääda, vaid naaseb lavalaudadele juba sügisest.

"Jätkan oma teisi projekte kindlasti sügisel," lisas Marvi. "Mul on hea meel, et meil on palju toetajaid, et oleme valmis teinud toreda video ja välja andnud nelja looga EP. Keskendun nüüd mõneks ajaks oma peagi sündivale lapsele ja naudin vahelduseks kodusemat elu," märkis Marvi.

"Meil kõigil on suur ootusärevus seoses Marvi emaks saamisega - oleme kõik ammused ja head sõbrad ning see sündmus on meie kõigi jaoks väga oluline. Siiski ei taha me hetkel Würffeli tegevust pausile panna seega otsustasime ühiselt, et jätkame uue solistiga. Kaalusime erinevaid lauljaid aga Rosanna hääl, olek ja muusikalised mõtted sobivad suurepäraselt Würffli konteksti. Rosanna on väga hästi Würffli töösse lülitunud ja osaleb aktiivselt muusika loomise protsessis," ütles bändi trummar Kaspar Kalluste.

“Würffli kontsertidel kõlavad kindlasti kõik juba ilmunud lood aga töö uute lugudega käib ja oleme õnnelikud, et koostöö Rosannaga sujub väga hästi. Bändina arenemine eeldab püsivat seltskonda ja suures mahus ühiselt veedetud tunde, et läbi koostöö sünniks oodatud tulemus," ütles bändi klahvpillimängija Tarvi Kull.

Würfflit saab uues kuues näha juba 12. juulil Red Bull Tourbus laval, Õllesummeril.