Mainor Ülemiste turundusjuhi Georgi Viiese sõnul on Ülemiste Cityst tänaseks välja kujunenud täiesti omaette suur linnak oma ülikooli, lasteaia, kohvikute, ostukeskuse ja sadade põnevate ettevõtetega. “Ainuüksi täna töötab Ülemiste Citys igapäevaselt üle 6000 inimese ja tulevikus nähakse siin töökohti kokku 15 000 inimesele. Kui sellele arvule lisada veel ka pereliikmed, mõjutab värske uuendusmeelne linnak peagi vähemalt 50 000 inimest,” selgitas Viies, miks täna omaette festivali korraldatakse.

“Loodame, et festival võetakse hästi vastu ja sellest saab iga-aastane traditsioon,” märkis ürituse kaaskorraldaja Technopolis Ülemiste turundusjuht Mari-Liis Kapustin, kelle kinnitusel on Ülemiste City pargis Keevise tänava ääres toimuvale tasuta festivalile oodatud kõik tallinlased, kes uue linnaku tegemistega tutvust soovivad teha.

Ülemiste City Festival algab homme kell 12 lõunapiknikuga, kus maitseelamusi pakuvad seitse erinevat isutekitajat sealhulgas Reval Kondiitrid, Boost ja La Muu. Laval tutvustavad oma tegemisi kakskümmend Ülemiste City ettevõttet, jagades põnevat infot ja häid pakkumisi. Õhtupoole astuvad pargilaval üles Ülemiste City kohalikud bändid Norats ja The Socket Error.