Unistame me enamasti neist asjadest, mida keegi on juba teinud või saavutanud. Väiksena tahtsime saada lauljaks, piloodiks või näitlejaks, sest nägime kedagi seda tegemas. Suuremana kadus see visioon ära, sest hiljem näis võimatuna see, et sind nähakse ühel päeval suurel laval mitme tuhandelise publiku ees laulmas. Sa lasid osal unistustel minna, sest arvasid, et need on võimatud ja ongi ainult unistusteks loodud.

Tegelikult tundub kergelt ulmeline mõelda, et see millest unistad, võib tõepoolest reaalsuseks saada. Ükskõik, mis teed pidi, kuid see saab. Näiteks kui sa unistad Ameerika lennust, kuid sul pole piisavalt ressursse, et seda teha, siis võib ühel hetkel see võimalikuks saada tänu lotovõidule või juhutööle, mis toob palju raha sisse. Kunagi ei või teada, mis muutus su elus võib toimuda ning mis võib su elus juhtuda. Seega on võimalik, et sa saad ka selle väikese ressursiga, mis sul on, see aasta Ameerikasse lennata, sest mingi valemiga jõuab selle unistuse realiseerimine sinuni. Tuleb ainult uskuda sellesse ja unistada edasi. Juhul kui sa kahtled selle täitumises, siis võid kindel olla, et see ei täitugi kunagi, sest sa ise sead endale blokeeringud, mis takistavad unistuse realiseerumist.

Kui sinu unistus on saada miljardäriks või omada uhket sportautot, siis unista julgelt edasi ning usu, et see unistus on sinu poole teel. Kui sa selles kahtled, siis mõtle endale kindlustunde tekitamiseks sellele, et keegi kuskil on selle asja ju saavutanud. Ja neid inimesi ei ole mitte vähe. Seega, küsi endalt, et miks mitte sina ei või olla see inimene, kes järgmisena midagi sellist saavutab ja veel palju enamat?

Sellise küsimuse küsimine tundub imelik, kuid...tulemuseks on suurem kindlustunne selles, et see unistus tõesti täitub ning sa kimad varsti kiirteel sportautoga ringi ning su pangaarvel on alati raha ja sul pole tarvis muretseda sellepärast, kuidas kuu lõpuni ära elada.

Lihtsalt unista, milline oleks elu kui su unistus oleks juba täitunud. Kuidas sa end siis tunneksid? Millest sa mõtleksid ning mis su elus oleks teistmoodi? Kui sa sellele mõtled, siis kindlustad veel rohkem seda, et see unistus täitub.