"Jää" on üks mõnus energiapomm - kantrihõnguline kaasahaarav lugu! Tegemist on minu ja Jaanuse (Jaanus Saago) duetiga, kuhu on lisaks meile kutsutud kaasa tegema ka Free Flow Studio ja Koidupuna rahvatantsijad, räägib Triin.

Kuna video on otsast lõpuni meie mõeldud, alustades süžeest ning lõpetades videotiimi, osalejate ja sponsorite leidmisega, siis mäletan kui Jaanusele ütlesin : " Kui see video lõpuks valmis saab siis võime uhkust tunda, et selle ära tegime!" "Ja nüüd on see tehtud - see on hea tunne! " Meil on lihtsalt väga vedanud , et sedavõrd ägedad inimesed leidsid aja ja tahtmise meie videos kaasa teha ja sponsorid huvi, et meie unistusi toetada :) See toob naeratuse näole, räägib Triin.

Uus singel jutustab sellest, kuidas inimesed teevad vahel valikuid, mis tunduvad nende olemusele võõrad ja mõtete pealispinnal loodavad, et harjuvad sellega, kuigi tegelikus on hoopis midagi muud" sõnab Jaanus.

"Jää" tähendus minu jaoks on see, et meil kõigil on oma sõnum, mida öelda, oma hääl, oma nägemus ja eesmärk elus.
Mina usun, et peaksime jääma selle juurde, mis meid õnnelikuks teeb, mis iganes see siis on, sageli kuulatakse liialt teiste arvamust, kuid nõnda täidame vaid kellegi teise unistust - sellest lugu räägibki J" sõnab Triin

Video valmis koostöös Nelikopter Videopartnersiga ja suured tänud Ameerika Autodele, Free Flow Studiole, Vero Modale, Maks ja Mooritsale, Vanamõisa Vabaõhukeskusele,Koidupuna rahvatantsijatele, Pillipood OÜ-le, Positiivne OÜ-le, Gert Nõgule, ja Robin Juhkentalile.