Tuntumad kodumaised esinejad on Eesti pungi patriarhid J.M.K.E ja Velikije Luki,kellede looming on jõudnud ikooni staatuse paljude punkmuusika sõprade hulgas. Pealinna delegatsiooni hulgas saabuvad veel kodumaist grindcore’i väärikalt esindav keeristorm False Pregnancy, uusi tuuli toov ülelaetud energiaatomitega Electrobation ja juba pikaajalisemalt Eesti punkmuusika maasiku kujundanud Aknool ja ZLO. Kaasakiskuvalt tantsulist folkmuusika mõjutustega punkkõla toob suvepealinnast Legshaker ja keemistemperatuuri piiril baseeruvat radikaalse sõnumiga vürtsitatud hardcore`i saab Tartu grupeeringult SS Robot. Oma panuse suurepäraseks festivaliks annavad veel paljud kavas täiendavalt tulevad bändid.

Esimesteks väljakuulutatud väliskülalisteks sellel aastal on vanakooli exploitedlikku hardcore punki küttev 80ndate legend Riistetyt Soomest ja karmikõlalist tumedat crust punki viljelev Wagars Lätist.

Alates aastast 1998 toimuv Punk’n’Roll on Eesti suurim ja vanim punkrokkmuusikale pühendatud festival. Punkaritele on see sama, mis Hard Rock Laager raskerokisõpradele.