27-aastane kõrgest soost naine käis kevadel koos sõpradega Kinkell Byre’is peetud Oktoberfesti peol ning läks jooma käigus nii pööraseks, et püüdis ronida üle aia ning seejärel hakkas endal riideid seljast kiskuma, kirjutab The Daily Mail.

Kui printsess keeldus korralikult käitumast, viidi ta esmaabiruumi, kus ta hakkas turvamehi rassistlike märkustega üle külvama ning läks siis neile ja talle esmaabi andma tulnud inimesele korduvalt kätega kallale, ähvardades ja räusates. “Tegin täna hommikul maniküüri ja mõtlesin, kui paljud moslemid ma võiks maha lüüa,” oli ta turvamehele öeldnud. Seejärel oli ta tõusnud toolile püsti ja hakanud karjuma, et nõuab oma inimõigusi.

Politsei saabudes oli printsess näoli põrandal, üks käsi selja taha väänatud ja turvamehed hoidsid teda jalust kinni. Veel käeraudadesse kinnitamisel ja jaoskonda sõitmisel ei rahunenud ta maha ning rapsis ja karjus kogu tee.

Sayn-Wittgensteini kaitsja sõnas, et printsess tõmbas oma kõrgest soost perele suure häbi kael, kuid sõnas naise kaitseks, et tema rassistlikud solvangud olid väga kummalised, sest printsess on õppinud rahvusvahelisi suhteid Jordaanias ning huvitub Lähis-Ida kultuurist.

Printsess midagi tagasi ajama ei hakanud ning võttis kõik süüdistused omaks. Karistuseks sai ta 1200 eurot.