Arvatakse, et rikkus, õnn ja hea tervis on ainult teatud tüüpi inimestele loodud ning teistel pole võimalustki seda saavutada. Need inimesed tegelikult isegi ei ürita, sest on mässinud end nii tugevalt oma enda mõtetesse ja jäänud lõksu. Nad ei kuula teisi, kes annavad neile häid soovitusi, sest nad arvavad, et need soovitused ei aita teda ning tal polegi tegelikult nendega midagi peale hakata. Need inimesed ei saa motivatsiooni teiste saavutustest, sest arvavad, et see kõik , mille nad saavutanud on, pole nende jaoks, vaid nende rikaste ja tublide jaoks.

Ma tahaksin pöörduda kõikide teie poole, kes te arvate, et teie pole suutelised tegema midagi võimsat ning saavutama midagi erakordset. Ma ei ole kohanud veel oma elus inimest, kes arvaks, et ta pole suuteline saavutama midagi ning elama paremat elu. Kõigil on visioon paremast minast ja külluslikumast elust. Ma tean, et sul on ka. Sa ise oled ka sellele mõelnud, kuid ometi sa arvad, et sul ei ole võimalik saada oma unistuste tööd ning sul ei ole mõttet üritadagi saada endale imelist elukaaslast. Sa arvad, et sul ei ole selle kõige jaoks võimalusi. Küll aga arvad, et teistel on.

Sooviksin, et loeksid järgnevat mõttega.

Meis kõigis peitub see tõeline "mina", kes suudab kõike, kellel on anded ning kellel on potentsiaal saada kasvõi multimiljonäriks. Mitte kunagi ei ole liiga hilja alustada oma ideede ellu viimisega ning oma elu muutmisega. Sa võid seda teha nüüd ja kohe ning sul on selleks võimalus. Õnnelik elu ei ole ainult rikastele ning keegi ei ole öelnud, et sina ei võiks ka see rikas ja õnnelik olla. Sa võid olla ka lihtsalt tavaline poiss külast, kellel on omad plaanid edukaks ja õnnelikuks saamiseks. Sa oled oma eluga rahul ning sul on olemas kõik, millest unistad. Õnn ei ole reserveeritud ainult kuninganna tütrele ja pojale. See on miski, mis on olemas meie kõigi jaoks.

Inimesed üritavad oma potentsiaali tappa järgnevate lausetega:
"Sina ehk saadki seda teha, aga mina ei ole piisavalt andekas selle jaoks"
"Mina seda küll teha ei suuda..."
"Sul lihtsalt veab, aga minu elu on teistmoodi"
"Minu olukord on teine"
"Minu elu on kulgenud teistmoodi, kui sinu oma"

Meie kõigi elud on kulgenud erinevalt, kuid me kõik oleme selles osas võrdsed, et meil kõigil on võimalus saavutada mida iganes me soovime ning päästa valla oma tõeline potentsiaal. Endas tuleb kahelda, sest see on üks moodustest, kuidas elus edasi jõuda, kuid ennast ei tohi maha teha. Sa ei ole halvem kui su sõbrad ja tuttavad! Sa oled omamoodi parim ning sul on potentsiaali asjade jaoks, mida sa ei suuda isegi ette kujutada.

Lõpeta enda alavääristamine, sest me kõik oleme erilised ja meil kõigil on potentsiaali, et midagi võimsat korda saata!