Ma arvan, et mitte ükski inimene ei tohiks lasta end mõjutada kellegi umbusust sinu võimete suhtes. Arvan, et kui inimesel on soov kuhugi jõuda, midagi saavutada, siis ta peaks seda tegema igal juhul. Seda teekonda ei tohiks pooleli jätta kellegi arvamuse pärast.

Ma tean inimesi, kelle jaoks on ülimalt oluline see, mida teised arvavad. Neid huvitab, kas teiste arvates on see töö nende jaoks õige ning kas neil on mõtet ülikooli sisse astuda. Nad vaatavad vaatab sulle abipaluvate silmadega otsa ning ootavad, et nende eest elu korraldaksid ja ütleksid, milleks nad võimelised on. Kui sa ütled, et nad ei saaks ülikooli nagunii sisse ning pole mõtet üldse üritada, siis...nad isegi ei ürita seda.

Olen kohanud ka inimesi, kes lähevad täiesti "põlema" ning energiat täis, kui keegi nendes kahtleb. Nad muutuvad kergelt üleolevaks ja plaanivad teha kõik, et teistele näidata, milleks nad suutelised on. Kui muidu on üleolev käitumine halb, siis sellistes olukordades on see lausa suurepärane. Inimesel on unistus, ta usub endasse ning tunneb nüüd vajadust teistele end tõestada ja näidata, et jõuab eesmärgini. Nende inimeste jaoks on umbusklikud ja kadedad inimesed motivaatoriks, sest neil on nüüd veel rohkem motivatsiooni ja tahet oma eesmärgiga tegeleda. Nüüd ei anna ta kohe kindlasti alla, sest ta on öelnud, et ma tõestan, et suudan ning ta lihtsalt peab seda tegema. Vastasel juhul tunneks ta end allaandja ja nõrgana.

Öeldakse, et kui sul on unistus, siis ei tohi sellest kellelegi rääkida, sest ainult siis saab see täituda. Aga ma arvan, et peaks oma eesmärkidest ja unistustest siiski kellelegi rääkima. See inimene võiks olla selline, kelle arvamus sulle oluline, kuid kes on nii realist, et sinu unistused tunduvad tema jaoks "maailma läbi roosade prillide vaatamisena". Sa räägid talle eufooriliselt oma plaanist, kuid tema köhatab ja ütleb:  "Kuule, kasva natuke. Sa saad ise ka aru, et su plaan on liiga ebarealistlik. Maailm ei ole nii roosiline." Ja siis sa tõused püsti ja ütled selge häälega: "Aga ma veel tõestan sulle, et saan sellega hakkama!"

Ära võta teiste "realistlikke mõtteid" põhjuseks alla andmiseks, vaid kasuta neid sõnu ja nende ütlejaid oma motivaatorina.