Beckhami-proua võttis ülesannet lausa nii tõsiselt, et kokku paneb ta lehel TheOutnet.com müüki koguni 600 oma isiklikku eset, kirjutab Fordham.

Seda kõike seetõttu, et oma Aafrika-retkel puudutas 40-aastase moeikooni hinge väga sügavalt HIV leviku probleem emadelt lastele, mille leevendamiseks naine oma riiete, kingade ja aksessuaaride müügist saadava tulu suunabki.

"Kui tulin Aafrikast tagasi, mõtlesin, et mida ma küll teha saaksin, et aidata. Hakkasin oma kappi sorteerima ja leidsin hulga toredaid asju, mida olen kandnud ja tulin ideele, et ehk võiks need maha müüa. See projekt on olnud väga põnev - tahan teha, mis minu võimuses. Iga viimse kui esemega on mul seotud hulk mälestusi ilusatest aegadest Davidi ja mu lastega ning toredatest sündmustest. Paljud asjad on spetsiaalselt disainerite poolt mulle õmmeldud riided - mitet kõik ei pärine poelettidelt," lisas ta.

Müüdavate esemete sekka kuuluvad näiteks liibuv Antonio Beradi kleit, mida ta kandis aastal 2008 oma parima sõbranna Katie Holmesi teatrietendusel, ning muu hulgas ka uhked Roland Mouret', Roberto Cavalli ja Alexander McQueeni kleidid.

Victoria märkis, et temalt on küsitud, kas ta ei tahakski siis oma riideid kunagi tütrele pärandada. "Ma jätan mõned asjad siiski alles, kuid minu jaoks on tähtsam see raha heategevusele anda," vastas ta.

Riided on TheOutnet.com keskkonnas müügil 20.-25. augustini.