Ära hooli teiste arvamusest - Üks asi, mis meid mugavustsoonis hoiab on hirm teiste ees häbisse jääda, nende naeru taluda. Sa võib-olla tahad lõpuks ometi julguse kokku võtta ja pargis ühe inimesega tutvust teha, kuid kardad, mida ta sõbrad võivad arvata, kes temaga koos on. Tee hulljulgeid asju, ole hull ning ära põe teist arvamuse pärast! Sa saad selle asja ka teistmoodi korraldada. Võid mõelda, mida positiivset teised arvavad. Näiteks "Nad arvavad kindlasti, et see on lahe tegu" või "Nad tahavad siis minuga kohe tutvuda, kui ma seda teen". See motiveerib ja tekitab teiste arvamustest mõtlemise juures hoopis inspiratsiooni mitte vastupidi.

Naudi tundmatut - Millal oli viimati see hetk, mil sa absoluutselt ei teadnud, mis edasi hakkab saama? Millal oli see hetk, mil sa pidid midagi tegema ja otsustama, kuid sul polnud aimugi millega see lõppeda võib? Kui sa oled väga mugavaks vahepeal muutunud, siis võis olla see hetk algklassides. Alati ei pea kõike teadma ning nii on vahel isegi parem, kui sa ei teagi mitte midagi. Naudi seda tundmatut, mis sinuga praegusel hetkel on ning tunneta lapelikku ootusärevust uue ja tundmatu ees.

Tee endale nimekiri - Kirjuta sinna iga päev üks asi, mida sa kunagi teinud ei ole, kuid täna tehtud sai. See võib olla alguses hästi lihtne asi, kuid mida aeg edasi, seda raskemaks need asjad hakkavad minema - seda kusjuures loomulikul teel. Pidades seda listi, hakkad sa alateadlikult otsima oma päevas võimalusi tegemaks midagi, mida varem pole teinud. Sa leiad võimalusi, et teha sammuke (või isegi mitu) väljapoole oma mugavustsoonist.

Peamine, et sa ei kahetseks seda, mida oled tegemata jätnud - Selle lausega on kõik tegelikult öeldud. Sa võid kahetseda seda, mida sa teinud oled, kuid peamine on see, et sa ei kahetseks vanaduses seda, mida sa tegemata jätsid ning mida kõike head oleks siis juhtunud, kui sa oleks neid asju teinud, mida sa ei julgenud teha. Naudi elu, et oleks mida meenutada! Iga kord kui sa hakkad põdema ja millegi tegemist ära jätma, mõtle sellele lausele.