Kohapeal selgusid ka kolm Rimi jalgpallistipendiumisaajat, kel avaneb võimalus alates sügisest soovitud jalgpalliklubis trennis käia. Loosi teel ostusid stipendiumisaajateks Uko Mihkel Pallum Tallinnast, Ken Kevin Neudorff Rae vallast ning Jasper Toomas Kanter Tartust.

Rimi kommunikatsiooni- ja turundusjuhi Andrija Lilleoja sõnul laekus sel suvel jalgpallilaagris osalejatelt stipendiumi saamiseks kokku ligi 130 sooviavaldust. „300-eurone Rimi jalgpallistipendium annab kolmele noorele võimaluse sügisest sporti teha. Loodame, et mõnest stipendiumisaajast sirgub Eesti koondise tippmängija,“ lisas ta. „Kokku osales sel suvel Rimi jalgpallilaagrilaagrites ligi 1700 last üle Eesti, mis näitab jalgpalli kõrget populaarsust nii poiste kui ka tüdrukute seas. On eriti tore, et tüdrukute huvi jalgpalli vastu aina kasvab, sel suvel osales laagrites umbes 150 tüdrukut üle Eesti,“ rõõmustas Lilleoja.

Reedeni toimuvad 26 paigas üle Eesti Jalgpalli Liidu ja Rimi suvelaagrid, kokku osaleb augustikuistes laagrites 778 poissi ja tüdrukut.

Jalgpalli suvelaagreid, kus osalevad 6- kuni 11-aastased jalgpallihuvilised poisid ja tüdrukud, korraldatakse sel aastal juba seitsmendat korda. Laagrite korraldamise põhimõte on pakkuda lõbusat sportimisvõimalust värskes õhus. Suvelaagrite treeningud on mängulised, rõhutavad personaalset lähenemist, panevad lapsi võistkondlikult tegutsema ja arendavad ka sotsiaalselt, sest omavahel mängivad erinevate oskuste ja vanusega poisid ja tüdrukud.