Heath Ledger

Noorelt meie seast lahkunud Heath Ledger võitles pikka aega unetuse ja depressiooniga ning see sai talle saatuslikuks 2008. aastal, kui ta unerohu üledoosi tõttu suri. Näitleja tegi enne surma oma parima rolli Jokkerina "Batmanis".

Owen Wilson

Ameerika komöödiafilmide staar Owen Wilson üritas 2007. enesetappu sooritada. Miks? Sest näitleja põdes toona depressiooni ning võitles alkoholi- ja narkosõltuvusega.

Printsess Diana

Ajakirjandusega pidev võitlemine, prints Charlesi truudusetus ning sünnitusejärgne depressioon viisid printsessi söömishäireteni. Allikate sõnul tundis ta end tihti üksi.

Catherine Zeta-Jones

2013. aastal, kui levisid kuuldused tema lahutusest Michael Douglasega, sai avalikkus teada, et naine 2011. aasta alguses diagnoositi näitlejannal bipolaarne häire. Bipolaarse depressiooni korral võib antidepressant vallandada maniaepisoodi või põhjustada kiiresti vahelduvat meeleolu, kirjutab Med24. Mania esmaavaldused on unevajaduse kadumine, aktiivsuse ja ettevõtlikkuse suurenemine, impulsiivsed teod. Üleva meeleolu kõrval võivad esineda ärrituvus, kerge vihastamine ja sellest tulenev konfliktne käitumine.

Gwyneth Paltrow

Maailma seksikaimaks naiseks valitud 41-aastane Gwyneth Paltrow võitles sünnitusjärge depressiooniga peale oma teise lapse Mosese sündi. "Ma tundsin end nagu zombie," rääkis näitlejanna oma haigusest meediale.

J. K. Rowling

Enne populaarsete Harry Potteri raamatute kirjutamist, põdes Rowling depressiooni. Naine on rääkinud, et depressioon kimbutas teda 20. eluaastates pärast seda, kui ta oli oma esimesest abikaasast lahku läinud.

Winona Ryder

Peale lahkuminekut Johnny Deppist hakkas 19-aastane näitlejanna kuritarvitama alkoholi, narkootikume ning põdema depressiooni. Peale seda, kui Wynona põleva suitsuga magama jäi ning end leekides leidis, otsis ta abi.