Mary Kate Olsen ja Olivier Sarkozy

27-aastane Mary Kate Olsen on teatavasti saanud endale 18 aastat vanema mehe endise Prantsusmaa presidendi Nicolas Sarkozy venna Oliveri näol.

Rod Stewart ja Penny Lancaster

Laulja Rod Stewart deidib endast 26 aastat nooremat modelli ja fotograafi Penny Lancasterit.

Alec Baldwin ja Hilaria Thomas

Alec Baldwin püsib noorusliku ja sarmikana tänu oma 26 aastat nooremale joogainstruktorist abikaasale Hilaria Thomasele.

Michael Douglas ja Catherine Zeta-Jones

Kuulus näitlejate paar Michael Douglas ja Catherine Zeta-Jones on olnud koos kauem, kui keegi mäletab. Nende vanusevahe on 25 aastat.

Jason Statham ja Rosie Huntington-Whiteley

Teine kuulus näitlejate paar Jason Statham ja Rosie Huntington-Whiteley ei ole olnud nii kaua koos kui eelpool mainitud liit Douglas-Jones, kuid nende vanusevahe on siiski märkimisväärne — 19 aastat.

George Clooney ja Amal Alamuddin

Hollywoodi ihaldatuim poissmees George Clooney libistas hiljuti kihlasõrmuse sõrme endast 18 aastat nooremale advokaadile Amal Alamuddinile.

Hugh Hefner ja Crystal Harris

Selliste edetabelite koostamisel pole mõtet ilma erootikatööstuse moguli Hugh Hefnerita. Seksimaias vanahärra armastab naisi, kes on temast vähemalt 60 aastat nooremad!

Bruce Willis ja Emma Heming

Järgmisel aastal 60-aastaseks saav Bruce Willis ei vaja juukseid, et noorematele naistele meeldida. Tema naine Emma Heming on 35-aastane.