Kroonika kirjutas juba aprillikuus, et presidendipaari suhetes näib olevat toimunud muutusi. "Kehakeele vaatlejad täheldavad juba mõnda aega muutust Toomas Hendrik Ilvese (60) ja tema abikaasa Evelini (45) vahel. Eesti aastapäeva vastuvõtul on esipaarist aastast aastasse kiirgunud uhkust ja õnne kaasa üle. Seekord veebruaris puutus silma, et mees ja naine on teineteise suhtes jahedamad kui ei eales varem. Kas osutus isegi Eesti väike presidendiloss liiga suureks, nii et meie esipaar on seal seitsme pika aasta peale teineteist ära kaotanud? On’s jõulude aegu uude elukümnendisse startinud Toomas Hendrik Ilvese naise-ideaal vankuma löönud ja muutumas...?"

Võimalike n-ö saatuslike naiste nimekirja mahub nii mõnigi presidendiga kas tööalaselt või muidu kokku puutunud naisterahvas ning väidetavalt on presidendil viimaste aastate jooksul olnud silmi ka teiste naiste jaoks peale oma abikaasa. Presidenti on viimastel aastatel nähtud mitmete intelligentsete ja sarmikate naiste seltsis, nende seas üks ajakirjanik ja poliitanalüütik, üks nõunik ning ka üks nooruke siseministeeriumis töötav tervist edendava sihtasutuse looja.

Ehk oli Evelini lubamatu käitumine lahutuse veerel oleva abielunaise haavatud uhkusest ja kahtlustest kantud kättemaks ja nõrkusehetk, mis tuli tagasilöögina presidendi enda käitumisele? Võibolla peitub siin ka põhjus, miks Kadriorust pärast Evelini vabandust Facebookis enam kippu ega kõppugi kuulda ei ole?

">LOE: Rahvas jagab Evelin Ilvesele Facebookis nii noomitusi kui ka lohutavaid sõnu