Kõige enam kogusid seekordsel auhindade jagamisel kuldseid teleingleid sellised sarjad, nagu "Sherlock: His Last Vow's" ja "Breaking Bad", kumbki vastavalt seitse ja kuus Emmyt. "Breaking Bad"-i auhinnati muuseas ka parima draamaseriaali ja narkokunn Walter White'i mängivat Bryan Cranstoni parima meespeaosatäitja tiitliga.


Nelja auhinnaga pärjati krimisarja "True Detective". Ehkki detektiiviseriaal jäi ilma loodetud parima sarja tiitlist, sai telehitt kätte kõik tähtsamad tehnilise tiimi auhinnad.

Parima komöödiasarja tiitli sai juba viiendat aastat järjest "Modern Family". Armastatuima naispeaosatäitja tiitliga pärjati aga "The Good Wife" näitlejannat Julianna Marguliesit, kes on pärast 2010. aasta Emmy võitu iga aasta kandidaatide nimekirjas püsinud.

Seekordsel Emmyde jagamisel avaldati "In Memoriam" rubriigis austust äsjalahkunud Robin Williamsile, keda meenutasid Louis C.K. ja Billy Crystal.

"Mul on siiani raske rääkida temast mineviku vormis, sest ta oli olevikus alati olemas meie kõigi eludes," ütles Billy Crystal.