Selle suve kõige olulisema loo vastu ei saanud ei Calvin Harris, Ariana Grande, Enrique Iglesias ega mõni teine suurtest lääne staaridest. Kuid enne, kui kuulutame välja raadio Sky Plus Suvelaulu 2014, tehkem kiiresti tutvust kõikide võistlusele pääsenud šedöövritega.

Aplaus, siit nad tulevad:

Mr. Probz “Waves”, Getter & Koit “Rannamaja”, Magic! “Rude”, Enrique "There Goes My Baby”, Triin Niitoja & John4 “Jää”, Sigma "Nobody To Love”, Nico & Vinz "Am I Wrong”, Tiesto & Matthew Koma “Wasted”, Calvin Harris “Summer”, Ariana Grande “Problem”, Karl-Erik Taukar “Vastupandamatu”, Kristjan Kasearu "Tuli ja leegid”, Shanon "Varbad liivas”, Jason Derulo “Wiggle”, Milky Chance "Stolen Dance”, Epp Kõiv "Linn On Minu”.

Tõenäoliselt ei ole palju neid, kes oleksid julgenud pakkuda, et meie suvelaulu konkursi finaalis lähevad omavahel kokku kaks Eesti lugu, kuid täpselt nii see juhtus. Hoolimata raskustest ning ülitihedast konkurentsist jõudsid finaali Triin Niitoja & John4 “Jää” ning Shanon “Varbad Liivas”.

Kumb neist jäi peale? Kumb on meie kuulajate arvates tegijam?

Äsja lõppenud finaalis saavutas tubli teise koha Triin Niitoja & John4 “Jää” (1540 häält) ning seega on raadio Sky Plus Suvelaul 2014 Shanon “Varbad Liivas”, kogudes meie kuulajatelt 1716 häält.