Uudistesaade "Reporter"

Kanal 2 sügishooaja avapauguks on uudistemagasini “Reporter” 10. sünnipäev, mis jõuab eetrisse esmaspäeval 1. septembril kell 19. 
Kümme aastat tagasi, sügisel 2004 tõi Kanal 2 ekraanile täiesti uut tüüpi uudistemagasini, millele konkurendid ennustasid kiiret hukku ja hävingut. Ometi köidab 10. sünnipäeva tähistav “Reporter” jätkuvalt telerite ette sadu tuhandeid vaatajaid, annab igal õhtul operatiivset infot päevasündmuste kohta ja pakub sinna kõrvale üldhuvitavaid teemalugusid. Kohe päraset juubelihõngulist “Reporterit” annab erisaade “Kanal 2 uus hooaeg” ülevaate selle telehooaja maiuspaladest ja üllatustest. Samal õhtul, 1. septembril kell 21:30 avab oma uue hooaja ka Anneli Lahe juhitud ülipopulaarne “Kodutunne”. mis jõuab novembris juba oma 100. saateni.

Uus kodumaine komöödiasari "Köök"


Alates 8. septembrist hakkab Kanal 2s esmaspäeviti nuge ja sädemeid lendama, sest ekraanile jõuab uus kodumaine komöödiasari “Köök”. Gurmeerestorani peakokk Viktor (Indrek Taalmaa) on napsilembene köögihirm ja kokandus-geenius. Vaid tema teab, kuidas rahuldada kõige nõudlikuma kliendi maitset. Kokapoiss Maksi (Kristjan Kasearu) elu-unistuseks on tõusta samuti köögimaailma säravaks täheks ja saada kunagi mõne tipprestorani peakokaks. Mõned Maksi kolleegid teevad aga kõik endast oleneva, et tema tee oma unistuseni oleks võimalikult piprane. Samas ei jää lahvatamata ka armuleegid, sest restorani personal lausa kubiseb vapustavatest kaunitaridest.

Iganädalane telemagasin "Radar"


Septembri teises pooles stardib Kanal 2s uus ajakirjanduslik telemagasin “Radar”, mis toob ekraanile põnevad ja erutavad teemad. Tunnisest saatest leiab tuumakaid uurimuslugusid ja üllatavaid reportaaže, intervjuusid ja ajakirjanduslikke eksperimente. Pikemate ja põhjalikumate lugude kõrval lisavad vürtsi leidlikud lühirubriigid. Sisulises mõttes hoiab saade tasakaalu põletavate päevakajaliste ja üldhuvitavate ajatumate teemade vahel. “Radar” on saade erksale ja uudishimulikule inimesele, kus räägitakse asjadest, mis on olulised ja põnevad. Räägitakse sellest, mida me enne ei teadnud.„Radari“ toimetust juhib Marii Karell ja meeskonda kuuluvad mitmed tunnustatud ajakirjanikud. Saatesse annavad oma panuse ka paljud mitte-koosseisulised kaastöötajad, seega on kaetud väga erinevad nägemused ja käsitluslaadid.

Huumorishow "Klipijaht"

Septembri teises pooles algab Kanal 2s uus ja lustakas huumori-show "Klipijaht“, mis toob ekraanile YouTube’i ja sotsiaalmeedia kõige naljakamad leiud. Saade kombineerib Interneti-avarustes ringlevad lõbusad ja hämmastavamad videoklipid lõbusaks stuudiomänguks. Vaimukad ja tuntud stuudiokülalised peavad mängu panema nii kehakeele, sõnaosavuse kui ka lennuka fantaasia, et täita saatejuhi poolt püstitatud ootamatud ülesanded, mis põhinevad nendel humoorikatel klippidel.

Mida Eesti inimesed tegelikult telesaadete kohta arvavad?

Oktoobris toob Kanal 2 ekraanile Suurbritanniast alguse saanud auhinnatud saateformaadi, kus tavalised eesti inimesed vaatavad pere või sõprade seltsis meie telekanalitel näidatavaid saateid, filme ja seriaale. Ja mitte üksnes ei vaata, vaid avaldavad nähtu osas ka aktiivselt arvamust. Saates osaleb kümmekond peret või sõpruskonda, nende seas nii vanemaid kui nooremaid, jõukamaid kui vaesemaid inimesi. Lustakas saade annab meile seega emotsionaalse ja siira tagasiside, kuidas õhtune kodune telerivaatamine tegelikult käib – millist kõneainet pakub ja kuidas meie igapäevaelu mõjutab.

"Laula mu laulu" uus hooaeg

Juba oktoobri alguses jõuab Kanal 2 ekraanile paljude televaatajate südamed võitnud “Laula mu laulu” uus hooaeg. See on mõnus koosviibimine Eesti parimate muusikute seltsis, kes elavad nädal aega ühe katuse all ja esitavad uusversioone üksteise hittidest. Algaval hooajal panevad end proovile järgmised andekad muusikud eesotsas legendaarse Tõnis Mägiga. Nad esindavad väga erinevaid muusikazhanre rokist estraadini ja popist folgini. Nad kõik on oma ala tipus ja nende hitte oskab pea iga eestlane nö. unepealt kaasa laulda. 
Igas saates on keegi neist selle õhtu peremees või perenaine. Ülejäänud kuus esitavad oma versioone tema kõige populaarsematest lauludest. Igaüks paneb lugudesse oma isikupära, stiili ja tunnetuse, seepärast kõlavad need armastatud laulud hämmastavalt värskelt ja üllatavalt. Lisaks saame armastatud lauljatest teada palju sellist, mida varem kuulnud ei ole, sest igapäevane koos elamine laseb meil piiluda nende kuulsuste inimhingedesse ja -suhetesse.

"Mis? Kus? Millal?" uus hooaeg

Uus telehooaeg toob ekraanile tagasi ka Kanal 2 populaarse mälumängu “Mis? Kus? Millal?”. Seega on taas oodatud kõik televaatajate küsimused, sest hea küsimuse eest võib võita sadu või isegi tuhandeid eurosid. Küsimusi saab postitada Kanal 2 kodulehel või aadressil kysimus@kanal2.ee.

"Eesti tippmodelli" uus hooaeg

“Eesti tippmodelli” seekordsesse hooaega said kandideerida nii neiud kui ka noormehed ja loomulikult toob see saatesse uut särtsu ning põnevust. Saatuslikke otsuseid langetavad moedisainer Liisi Eesmaa, legendaarne moefotograaf Toomas Volkmann, rahvusvahelise kogemusega moeajakirjanik Urmas Väljaots, Carmen Kassi „avastajana“ tuntud modelliekspert Paolo Moglia ja mitmed teised tunnustatud moe-asjatundjad.

"C-komando" uus hooaeg

Oktoobris naaseb uute osadega ka Carmen Pritson-Tamme juhitud “C-Komando”. Inimeste mured on erinevad ja seetõttu vajavad ka erinevate spetsialistide abi. C-Komandosse kuuluvad juristid, psühholoogid, ettevõtjad, suhtekorraldajad ja pereterapeut ulatavad hädasolijale abikäe.

Suve suurimad muusikaelamused Kanal 2s!

Lõppev suvi tõi erinevatesse Eesti paikadesse palju head muusikat, parimaid lauljaid ja suurejoonelisi kontserte. Oleks ju tahtnud neist kõigist osa saada, aga kõikjale ei jõua. Alates 4. septembrist saab neljapäeviti kell 20 nautida suve säravamaid muusikasündmusi Kanal 2 vahendusel!
Me toome ekraanile populaarse telesaate “Laula mu laulu” live-kontserdi Lauluväljakult, Ivo Linna 65. juubelikontserdi, Jaan Tätte 50. sünnipäeva kontsert-pikniku ja Kihnu Virve sooja ja südamliku tänugala romantilisest Käsmust. Sügise edenedes jõuab Kanal 2 ekraanile veel mitu uut sarja ja saadet, mis pakuvad parimat meelelahutust ja mõnusat kaasaelamist pimedateks õhtuteks!

Kõik kodumaised lemmiksaated ja -sarjad on tagasi!

Alates 1. septembrist, esmaspäeviti kell 21:30 on eetris Anneli Lahe juhitud soe ja südamlik “Kodutunne”.

Alates 3. septembrist, kolmapäeviti kell 21 vahendab Tuuli Roosma “Saladused” eestlaste kiivalt hoitud isiklikke lugusid.

Alates 3. septembrist, kolmapäeviti kell 21:30 saab taas kaasa elada Eesti oodatuimale ja vaadatuimale draamasarjale “Pilvede all”.

Alates 8. septembrist, esmaspäeviti kell 20:30 näeme “Naabriplika” uutes osades kuidas edeneb Liisi (Loore Martma) kukepoks riukaliku vallavanemaga (Harry Kõrvits).

Alates 16. septembrist, teisipäeviti kell 21:30 lahendavad “Viimane võmmis” Mikk Kotkas (Üllar Saaremäe) ja tema partner Anders Prikk (Robert Annus) põnevaid mõrvajuhtumeid. Paraku kipuvad ikka ja jälle nende juurdlust segama nende elus figureerivad naised ja muud eraelulised rõõmud ning mured.

Alates 19. septembrist, reedeti kell 21:30 stardib uue hooga Teet Margna ja Kristjan Jõekalda “Nädalalõpp Kanal 2ga”, kus mehed kutsuvad endale külla tuntud põnevaid inimesi, kellel on vaatajatega jagada lugusid, mida keegi meist varem kuulnud ei ole.

Alates reedest, 19. septembrist kell 20 on tagasi Teet Margna juhitud mälumängusaade “Kuldvillak” ning pärast seda, kell 20:35 populaarteaduslik teleajakiri “Galileo”, kus Tanel Talve toob meieni erilised inimesed, avastamata paigad ning erakordsed sündmused kogu maailmast.

Teisipäeviti kell 20 toob politseisaade “Krimi” vaatajani kõige värskemad politseiuudised.

Kolmapäev kell 20 hoiame üheskoos pöialt kõigile lotomängijatele, sest eetris on Kristjan Jõekalda juhitud “Suur Lotokolmapäev – Rooside sõda”.

Uued ja vanad hankesarjad

"Must nimekiri"

Teisipäeval, 2. septembril kell 22:30 stardib Kanal 2s verivärske põnevussari “Must nimekiri” (The Blacklist). Tegemist on eelmise aasta konkurentsitult kõige edukama USA uue seriaaliga.
Oma rolli eest Kuldgloobusele esitatud kinotäht James Spader mängib „Mustas nimekirjas“ maailma üht kõige tagaotsitavamat kurjategijat, kes otsustab end võimude üllatuseks ootamatult üles anda ja ühendada jõud senise verivaenlase FBI-ga. Miks just nüüd, mis on tema tegelik eesmärk ja kas teda võib ikka usaldada? Spaderi kehastatud Raymond “Red” Reddington on juba aastaid tabamatuks jäänud ohtlik kurjategija, kes nüüd siseneb vabatahtlikult FBI peakorterisse ja hoiatab üksust üsna pea riiki laastava terrorilaine eest. Reddington on viimased kakskümmend aastat koostanud “musta nimekirja” kuhu kuuluvad terroristid ja kurjategijad, kelle olemasolust FBI-l aimugi ei ole!

"Keelatud armastus"

Türgi armastussarjad on vaid aastaga vallutanud Eesti televaatajate südame. Teisipäeval 9. septembril kell 18 toome ekraanile uue iga-argiõhtuse Türgi draamasarja “Keelatud armastus“. Sarjas näeme mitmeid näitlejaid, kes on meie publikule juba tuttavad nii ajaloolisest draamasarjast “Sajandi armastus” kui ka kiredraamast “Süütu süüdlane”. Kaks noort leiavad teineteist kõige ebasobivamal hetkel ja kohas – nende armastus on keelatud ja reeturlik. Aga kirg ei küsi...“Sajandi armastus”

Türgi ajalooline suurlavastus maailmavalitseja sultan Suleimani ja tema orjatarist kallima Hürremi kõikvõimasast armastusloost.

“Hotell Grand”

Draamasari luksushotelli tagatubadest, intriigidest, armuafääridest ja kuritöödest, mille keskel varjavad keelatud armastust noor teenripoiss ja hotelli omaniku tütar.

“Mentalist”

Keerulisi kuritegusid lahendab rolliga Emmyle ja Kuldgloobusele kandideerinud Simon Baker, kes kehastab telepaatiliste võimetega nutikat politseinõustajat Patrick Jane’i.

“Rizzoli ja Isles”

Detektiivisari, mille kaks kaunist kuid vastuolulist kangelannat moodustavad supertiimi, kelle käes ei jää lahendamata isegi kõige meisterlikumalt sooritatud veretööd.