YouBeauty kogus kokku nipid, mille naine on nii oma kehateemalises raamatus "The Body book" kui Dr Ozi saates paljastanud.

Ärka veega
Pärast hammaste pesemist kallutab Diaz igal hommikul sisse suure pudeli vett. "See äratab seedesüsteemi," sõnab ta.

Toida nälga
Paljud modellid ja näitlejad on kaalu hoidmise nimel näljased, aga mitte Diaz, kes armastab pere ja sõpradega söögi tegemist ja hea toidu nautimist. Nälg on nagu punane bensiini märgutuli, mis ütleb, et keha vajab kütust. Naine soovitab alustada hommikut kaerahelveste või munade söömisega, köögiviljade lisamisega ning tal on alati kaasas ports tervislikke pähkleid või puuvilju, et kütuse lõppemise korral veidi tankida.

Keskendu trennile õigetel põhjustel
Selle asemel, et treenida kindla kaalunumbri nimel, soovitab Diaz keskenduda sellele, kuidas treening Sind end tundma paneb ja kasutab seda motivaatorina - see tõstab tuju, annab energiat ja aitab haigusi ennetada.

Istu vähem, liigu pidevalt
Iga kord kui pead istuma, kas siis kontoris vüi kodus lemmiksaadet vaadates, tee midagi, et end püsti ajada ja liigutada hoopis. Diaz soovitab istudes erinevaid lihaspigutusharjutusi teha, köögis seistes kas või kapi najal kätekõverdusi rösterist saia oodates teha või hoopis harkishüpetega vee keemaminekuaega sisustada.

Ära võrdle end teistega
Dias on korduvalt rõhutanud oma lemmiktsitaati: "Võrdlus on brutaalne rünnak iseenda vastu".

Ta on kinnitanud, et see peab paika: "Kui võrdled end kellegi teisega, ütled sellega endale, et sa pole piisavalt hea." Naine soovitab hoopis vaadata end peeglist armastavamal pilgul: “Nii sageli vaatame end ning vihkame, mida näeme, aga peaksime meeles pidama, et kõige tähtsam asi on armastada end sellisena nagu oled ning olla aus selle suhtes, kes oled."

Midagi neist viiest nipist peab paika pidama, sest olgem ausad, kes ei tahaks 42-aastaselt selline välja näha?