Väidetavalt oli Shriveril (kes on Schwarzeneggeriga abielus juba aastast 1986) juba pikalt enne mehe salasuhte ja sohilapse avalikukstulekut afäär oma abikaasa poliitkampaania strateegiga Matthew Dowdiga, paljastab The Post.

Kõlakas tuleb koos uudisega, et pärast nüüdseks 67-aastase Arnoldi truudusetuse selgumist mehest lahku läinud, kuid siiani mitte ametlikult lahutanud 58-aastane Shriver on 53-aastase Dowdiga n-ö uus kuum paar, kuigi väidetavalt on neil suhe juba aastaid. Täpsemalt aastast 2006, mil kaks korda lahutatud Dowd meisterdas Schwarzeneggerile säravat valimiskampaaniat, mis tagas Austria päritolu musklimehele tagasivalimise California kuberneriks.

Ajal, mil Schwarzenegger oli ära, polnud Shriver ja Dowd oma head läbisaamist kuigivõrd varjata üritanud, veetes koos palju aega. Kui Arnold asjast teada sai, polnud Dowdil pikka pidu ning mees suruti meeskonnast välja.

Järgnenud tulised tülid. Lausa nii tulised, et endised töötajad meenutavad, kuidas neil oli suur mure, et puhkeb avalik skandaal. Abielu jäi toona siiski püsima, kuid Shriver olla Dowdiga edasi kohtunud.

The Postile kinnitas Dowd, et mingit salasuhet pole neil Arnoldi seljataga olnud. "Me olime siis väga head sõbrad," sõnas ta.

Ometi räägitakse, et Dowd oli aastaid Arnoldi jaosk persona non grata ning kampaaniameister olla pärast paari lahutamist aastal 2011 purjus peaga ühes pulmas kuulutanud, et ööbib Shriveriga koos Shriveriga hotellis.

Schwarzeneggeri afääri ilmnedes olevat kuberner otsustanud mitte õli tulle valada ning jättis sihilikult oma naise truudusetuse vaka alla.

Shriveri ega Schwarzeneggeri esindajad teemat kommenteerida ei soovinud.