Publik loosib 5x2 piletit kontserdile. Loos toimub 15. septembri ennelõunal ning võitjatega võetakse isiklikult ühendust!

Serial Killers on hiphopmuusika supergrupp, kuhu kuuluvad legendaarse Cypress Hilli ninamees ja asutajaliige B-Real, räppar ning näitleja Xzibit (tuntust kogunud ka kui MTV saate “Pimp My Ride” saatejuht) ning Demrick (eelnevalt koostööd teinud artistidega: Xzibit, Kurupt, Snoop Dogg, Too $hort, B-Real ja Cypress Hill). Supergrupp ilmutas eelmise aasta lõpus detbüütalbumi “Serial Killers Vol. 1″, kuhu andsid peale eelnimetatute panuse ka Kurupt, Goldie Loc, Hospin, Jon Connor, Ill Bill, Nottz, DJ Khalil, Sir Jinx, Futuristiks, G Rocka ja Medi. Demrick on öelnud, et nad tahtsid albumil teha energilist agressiivset muusikat, tahtsid teha midagi täiesti teistsugust kui nad on siiani eraldi teinud.

Hoolimata bändi nimest ei kipu selle liikmed nimetama stilli kui “horrorcore”. “Meil ei ole verd, kirveid ega pealuid,” muheleb Xzibit.

Kodumaise hiphopi suurkuju Tommyboy lausub Serial Killersi kohta vaid kiidusõnu. “Serial Killers on legendide clash! Ka inimesed, kelle jaoks räpmuusika ei pruugi olla põhiline meelelahutus, on kindlalt kuulnud nimesid nagu Cypress Hill ja B-Real ning Xzibitit teatakse võibolla pigem MTV sarja Pimp my ride vedajana aga tegelikult on härra USA lääneranniku räpilegend juba mitu head dekaadi, “ lausus Tommyboy. “Oodata on tsunamit!”