1. Tal on oma heategevusfond, mille rajas aastal 2006 koos Lesotho printsi Seeisoga. Fond aitab vaesuses elavaid Aafrika orbusid ja panustab aidsiepideemia ohjamisse.

2. Talle meeldib mängida ragbit, polo ja jalgpalli. Ka naudib ta suusatamist.

3. Tal on Briti õhuväes täiskohaga töö, mis toob talle sisse keskmiselt 40 000 Inglise naela aastas. Ta on teeninud Afganistanis.

4. Kuigi Briti kuningliku pere liikmetel ei ole perekonnanimesid, ei teeninud ta armees ka printsi nime all: teenistuses hüüti teda hoopis kapten Walesiks.

5. 2011. aastal matkas ta põhjanabale ning 2013. aastal lõunanabale, et toetada nii haavatud sõdureid.

6. 2012. aastal jooksis ta Jamaical võidu maailma kiireima mehe Usain Boltiga ning "võitis", alustades jooksu enne stadipauku.

7. Ta hüüdnimi on Spike ning Facebookis on ta olnud varjunime Spike Wellsi all. Kui meedia haisu ninna sai, kustutas ta konto ära.

8. Talle meeldib vaadata brittide talendisaadet "Britain’s Got Talent".

9. Ta esimene kuniglik visiit leidis aset aasatl 1985, kui ta kaheksa kuu vanusena oma vanemate printsess Diana ja prints Charles'iga Itaalias käis.

10. Ta on kohtunud Nelson Mandela ja Spice Girlsidega: aastal 1997 Lõuna-Aafrikas.

11. Ta on olnud võõrutusravil, ent õnneks vaid üheks päevaks. Kliinikusse saatis teda õppetunniks tema isa Charles, kes oli saanud teada, et 16-aastane Harry oli joonud alkoholi ja suitsetanud kanepit.

12. Oma 30. sünnipäeval (ehk täna) sai prints Harry kätte oma ema jäetud enam kui 10 miljoni Inglise naela suuruse päranduse. Lisaks saavad tema ja ta vend endale printsesse Diana pulmakleidi. Et William on juba abielus, siis saab seda ilmselt kanda Harry pruut.

13. Ta on dokumentaalfilmide režissöör: 2003. aastal tegi ta Lesothos aidsi põdevatest ja HIVi kandvatest lastest filmi "Unustatud lapsed".

14. Prints sündis 15. septembril 1984 kell 16:40.

15. Ta elab Kensingtoni palees.

16. Ta on näidelnud koolietenduses.

17. Talle meeldib motokrossi sõita.

18. Trooni pärimise järjekorras on ta neljas: talle eelnevad isa Charles, vend William ja venna pisipoeg George. Kevadel lisandub nimekirja teinegi lapsuke, kes lükkab Harry viiendaks.

19. Ta oli keskmine õpilane, kes sai geograafiahindeks D.

20. Tal on aednikuhing: eelmisel aastal aitas ta heategevuslikul eesmärgil istutada Chelsea lillenäituse jaoks meelespealillede aeda.

21. Ta on "Star Treki" fänn ning on avaldanud soovi olla esimene kuninglik tegelane kosmoses.

22. Kuningannat hüüab ta hellitavalt "memmeks" ("Granny")

23. Ta oli 12-aastane, kui Diana suri. Pärast ema surma kirjutas ta talle kirja, mis asetati printsessi kirstule.

24. Tal on ametlikult õigus (teatud piires) ajada kuninganna Elizabethi ametlikke ülesandeid. Parlamenti ta siiski ilma kuninganna soovita voli laiali saata ei ole.

25. Tal on koos venna Williami ja vennanaise Cambridge'i hertsoginna Catheriniga oma heategevusfond, mis on suunatud noorte inimeste aitamisele.

26. Oma venna pulma järel korraldas Harry raju jätkupeo, mis kestis hommikuni.

27. Ta on pidanud mitu korda avalikult vabandama: 2005. aastal kostüümipeol natsisümboolika kandmise, 2009. aastal kaassõduri rassistliku kirjeldamise ja 2012. aastal Las Vegases basseini ääres paljalt purjutamise ja trallimise eest, mille fotod pressi lekkisid.

28. Ta vihkab Twitterit.

29. Ta mängis kuninganna teematjuubeli pidustustel Take Thati ja muusikalimeistri Andrew Loyd Webberi esitatud loole "Sing" tamburiiniga rütmi kaasa.

30. Ta on vallaline ning on tunistanud, et tal on raske pruuti leida.