1) Liisu Lass
ETV ekraanil loeb tänaseks Kerli Dello asemel "Terevisioonis" uudiseid Liisu Lass. Varem on Liisu raadios end saanud proovile panna ning mitmete lugejate arvates just selle tööga omandanud professionaalsuse, et mõjuda teleekraanil veenvalt ning meeldivalt.

2) Mart Müürsepp
23-aastane Tallinna poiss, kes igapäevatööna teenib leiba Nukuteatris, on alates 5. oktoobrist saates "Su nägu kõlab tuttavalt" igal pühapäeval Sinu ekraanil. Võime lubada, et ajaks kui saate finaal toimub, teab iga eestlane, kes ta on - andekas näitleja ja laulja ka! Varem on Müürisepp filmides „Vasha“ ja „Vasaku jala reede“ ning näiteks ka TV3 sarjades „Päikese poole“ ja „Unistuste agentuur“.

 

3) Meelis Rämmeld
Kui "Padjaklubi" tõi televaatajateni noored näitlejad nagu Kristel Aaslaiu, Kertu Moppeli ja Katariina Ratassepa, kes ühe hooajaga ülituntuks said, siis samade tegijate "Keskea rõõmud" toob teatrilavalt laiema avalikkuse ette Ugala näitleja, 39-aastase Meelis Rämmeldi, kelle kehastatav nukker geograafiaõpetaja sarjas oma eestimeheliku olemusega pea igaüht puudutab.

4) Riho Kütsar
Vanemuise tearti 44-aastane näitleja Kütsar on "Keskea rõõmud" sarjas spordimehe rollis ja mõjub koos Rämmeldiga värske näona Mendi-Andersoni ja Endla näitleja Lauri-Kare Laose vahel.

5) Jüri Tiidus
27-aastane Pärnus sündinud Draamateatri näitleja hakkab vaatajaid saatejuhina rõõmustama Kanal2 saates "Klipijaht". Varem sarjas "Klegukoerad" ja ka "Kartulid ja apelsinid" mänginud noormees on seni ehk tähelepanuta jäänud, ent 27.se ptembril starivas saates fookuses koos Kertu Moppel ja Hendrik Toompere jr jriga mängus, kus internetiklippide põhjal tuleb ülesandeid täita.