Viini Riigiooperi pikaajaline solist ja auliige Kurt Rydl on üks meie aja suuremaid basse, kes on saanud hüüdnime Megabass tänu erakordselt sügavale häälele ja suurele hääleulatusele. Ta on salvestanud üle 30 plaadi, muu hulgas koos kolme tenori Placido Domingo, Jose Carrerase ja Luciano Pavarottiga ning samuti dirigent Herbert von Karajani ning maailmakuulsate orkestritega. Ka on ta esinenud pea kõigis maailma tuntumates ooperimajades. Hoolimata pikast karjäärist on tal jätkuvalt igal hooajal pea 100 esinemist. Tallinnast suundus auväärne bass edasi Mehhikosse.

Moskva konservatooriumi ooperiteatri solist Dmitri Galihin on laia haardega tenor, kelle isikupärast ja tundlikku musitseerimist on hinnatud kõrgelt mitmel pool maailmas.

Vana Tallinn gala on 2012. aastast korraldatav ooperimuusika galakontsert, mida korraldab Estonia teater Liviko toetusel ning mille eesmärgiks on tuua publikuni ooperimuusika paremik Eesti säravaimate lauljate esituses ning tutvustada erinevaid külalissoliste.

Galakontserdiga tähistas ettevõte oma 116. tegutsemisaastat. Lisaks Estonia teatrile toetab Liviko Eesti kunstimuuseumi ning alates sellest hooajast ERSO Nautimuse kontserdisarja.