Kirjaniku sõnul oli Hitler aseksuaalne ja ning tal oli kaudne ja puudutustevaba seksuaalsuhe ka oma pool-nõbu Angela ‘Geli’ Raubaliga ka, vahendab Daily Mail.

Amis, kes kirjutab teist natsiteemalist raamatut "Zone of Intrest" (Huvitsoon), rääkis Cheltenhami kirjandusfestivalil, et diktaatorile piisas orgasmi saamiseks, kui Eva Braun oma seelikut kergitades sääre veidi paljastas. Paar ei puudutanud teineteist, sest Hitler oli hügieenifriik.

Autor väidab, et natsipartei liider kindlustas oma aluspüksid puhaste salvrättidega, et seejärel Eva Brauniga veidramoodi vahekorralaadne rituaal eemalt sooritada. "Kujutlen, et Eva sesis eemal ja tõstis oma seeliku ja seepeale sai mees vaatamisest orgasmi. Ja oligi kõik," püüab autor oma uurimustöös teadasaadut kirjeldada reaalse olukorrana.

Auhindadega pärjatud kirjanik sõnas ka, et on palju Hitlerit tundma õppinud, kuid tema seksuaalsus on mõistatus, nagu must auk.
"Ei ole mingeid vihjeid tema seksuaalsuse kohta - peale selle, et ta ei võtnud oma riideid ära isegi arsti juures käies ja oli puhtuse osas lausa paaniline, mis viitab aseksuaalsusele."