Facebooki fännide küsimustele vastamiseks korraldatud pressikonverentsil tulistati kõiki bändiliikmeid vihaste pöördumistega stiilis: "Kas te palun võiksite mitte kunagi enam väljastada oma albumeid automaatselt inimeste playlistidesse? See on tõsiselt ebaviisakas!"

Tavatult kurvameelne Bono üritas seepeale asja selgitada: "Uups...mul on kahju. Mul oli ilus idee. Läksime isekeskis selle ideega tõesti liiga kaugele. Aga see on artistidele omane. Piisake megalomaaniat, veidi lahkust, tibake enesepromo ja sügav kartus, et laulud, millesse oleme viimase paari aasta jooksul oma elu valanud, ei jõua kellegi kõrvu. Muusikamaailmas on praegu nii palju lärmi. Ilmselt muutusime seetõttu ise pisut liiga lärmakateks."

Enam kui 26 miljonit inimest on Apple'i statistika põhjal albumi endale täies mahus alla laadinud ning 81 miljonit on vähemalt mõnda laulu promokampaania raames kuulanud. Nende jaoks, kes polnud albumi automaatsest ilmumisest vaimustuses, nuputas Apple välja ka tööriista, millega soovimatu tasuta muusika oma iTunesist eemaldada.