"Revo oli kindlalt üks neid tüüpe, kelle puhul ei oleks uskunud, et midagi sarnast võib juhtuda," sõnab Kozy mõtlikult.

Ka räppar Cool D on oma tervisele suuremat rõhku pöörama hakanud. "Ma olen varem olnud vastutustundetu päevitaja, aga tegelikult selle kurva sündmusega tuli see (melanoomi)probleem Eesti ühiskonnas rohkem esile."
Ta lisab, et pärast Revo surma hakkas ta regulaarselt nahaarsti juures kontrollis käima.

"Kui mõtled oma elule tagasi, siis jah, noorena sai tehtud paljusid asju mõtlematult ja süvenemata. Need on sellised kulunud elutõed," arvab Kozy.

"Revo puhul, ärge arvake, et ta oli vastutustundetu. Ta oli lihtsalt tüüp, kellel juhtus olema rohkem eelsoodumust, tegemist oli äärmiselt kahetsusväärse sündmusega," on Cool D kindel.

Vaata videost, kuidas Kozy ja Cool D sõbra murdnud haiguse kohta teavitustööd teevad ja miks üldse mälestuskontserti igal aastal korraldatakse.

Eelmisel nädalal korraldati Revo Jõgisalu mälestuseks ja fondi teavitustöö tegemiseks kaks kontserti. 18. oktoobri kontserdil klubis Tapper astusid üles ansambel Pärl, Wyrm Sub Terra, Carlos Ramirez ning ansambli A-rühm liikmed.

Tapperi kontserdil müüdi heategevusliku oksjoni raames maha ka seinal olnud FoRevo bänner 323 ja kitarr 200 euro eest koos kõigi sel õhtul esinenud bändiliikmete autogrammidega.