"Britain's Got Talent" saatest tuule tiibadesse saanud lauljatar Susan Boyle on vaatamata oma edukale karjäärile otsustanud, et ta elu pole veel täiuslik. Nimelt soovib hiliskeskeas naine last saada. Susan on avaldanud, et mõtleb adopteerimise peale. "Ma tahan lapsele anda seda, mida minul üles kasvades polnud," sõnab Boyle Daily Mailile ja lisab: "See on minu viis ühiskonnale miskit tagasi anda."

"Minus on nii palju armastust. Ma tahan adopteerida lapse, kellel pole elu jooksul palju olnud, kellele ma saan midagi pakkuda," räägib naine.

Susan Boyle on lapsendamist kaalunud juba ligi aasta. "Ma olen alati lapsi armastanud, kuid mul endal ei õnnestunud last saada." 

"Ma pean ootama, mida Sotsiaalamet otsustab, kuid lapse saamine teeks mind väga õnnelikuks," on lauljatar kindel. "Ma tean, et ma olen vallaline ja juba üle viiekümne aasta vana. Inimesed ei arva, et ma mõtlen lapse adopteerimist tõsiselt," kurdab ta.

Boyle, kelle kuues stuudioalbum peaks välja tulema tuleval kuul, on kaalunud ka kasuperena laste kasvatamist, kuid see ei ole naise sõnul tema jaoks parim variant.

"Kasulapsed peab ühel hetkel nii-öelda tagasi andma ja mulle ei meeldi see üldse. Adopteerimisel on laps lõplikult sinu."