Pärast ema surma uue peigmehe võlad endale pärinud Silvi ainus poeg Silver Vrait ja lauljanna sõbrad, kes mure lahendamiseks saates piinlikuvõitu ja ärritava loo ära otsustasid rääkida, põhjendasid Vraidi armumist kord haigusega ning kord jälle siiraste tunnetega. Kuidas asi oli, polegi enam ehk oluline, sest igal juhul osutus armastatud lauljanna ohvriks, kellel - nagu selgub - on mitmeid saatusekaaslasi.

Tänases "Radaris" selgus, et Silver Tamme nimelise petturi võrku on aastate jooksul langenud veel vähemalt kaks naist ning kõige krooniks on kurikael ka politsei poolt tagaotsitavaks kuulutatud.

Skeem on lihtne: mees surfab ringi interneti tutvumisportaalides, ajab mesimagusat juttu ning võrgutab üksikuid naisi, kes jäävad tema tühje lubadusi ja suuri sõnu (mida mees osavalt valdab) siiralt uskuma, usaldades talle koguni oma vara. "Radaris" rääkis oma loo ära Merikese nime taha peitunud anonüümseks jääda soovinud naine, kes ei suutnud lugu jutustades pisaratest hoiduda. "Vihkan ennast elu lõpuni, et üldse sellise inimesega kohtusin," sõnas ta ning sõnas suurest vihast läbi hammaste, et tema suurim soov on, et ta laps ei saaks iial teada, kes ta isa on.

Nimelt sai 8 aastat tagasi Tammega tutvunud ning kõrvuni armunud Merike teada, et ootab last. Õnnelik naine ei uskunud kedagi, kes avaldas kahtlust mehe kavatsuste ja "hobide" osas. "Öeldi, et see mees pole aus, tegeleb kasiinoga ja on väga kireva minevikuga. See kõik ei kõigutanud mind üldse. Olin väga armunud ega uskunud kedagi. Kui olin teda emale tutvustanid, siis ema esimene pilk ütles, et see pole see mees, kellega peaksid koos olema. Ei usknud, olin ise "kõige targem" ja tahtsin pere luua," pihtis naine.

Koos mehega end kallimapoolses, 5000-kroonises 1-toalises üürikorteris sisse seadnud Merikesele hakkasid tõe killukesed kogunema arvete kujul õige pea, kuniks pilt oli koos ning võlg kasvanud 26 000 kroonini. Mees kasutas tema krediitkaarti, tekitas telefoniarveid - maksis aga lapseootel naine.

Kui oli võetud kõik, mis võtta andis, asus Tamm netis uute naiste ja nende raha jahile. "Kui beebi sündis, olin valmis uue võimaluse andma. Aga ta ei kasutanud seda, sest tal oli palju teisi naisi. Ta tuli ka sünnitusmajja teise naise juurest," rääkis naine, kuidas mehe tõeline pale end talle ilmutas.

Merikese päästis hea sõber, kes lihtsalt tuli külla, pakkis naise asjad ja sõnas, et lähme siit minema.

Hiljem sai Merike teada, et Silveril on veel üks naine Soomes lapsega, kes samuti ei loodagi mingit toetust ning kellega ta suhtlema asus. 

Saatetegijad andsid teada, et alates 1997. aastast 8 korda varguse ja viimastel aastatel paar korda purjuspäri avaliku korra rikkumiste eest karistatud Silver Tamm, kes on hetkel politseis tagaotsitav joobes juhtimise pärast 2012. aastal saadud 5 aasta ja 8 päeva tingimisi karistuse mittetäitmise pärast, redutab kuskil Saksamaal ning otsib tänaseni netist naisi. Veel sel nädalal sai temalt kirja üks naisterahvas, kes sellest saatele teada andis. Internetiportaalides armastust otsivad naised, olge ettevaatlikud - kunagi ei või teada, kellega te tegelikult tutvust sobitate.