Evelin Ilves — varem või hiljem tuleb pärast oma megaprohmakat taas ajakirjandusega silmitsi seista. Ja miks mitte teha seda turvaliselt ajakirjas, mille maine pole veel kollaseks tõmbunud ja milles avaldatud artikleid ei saa kurjad netikommentaatorid poriga loopida.

Perekond Veerpalud — dopinguskandaali tõttu avalikkusest eemale tõmbunud Veerpalud oleksid magus pala kodumaiste meediahaide hambusse. Värske ajakiri, värsked tegijad, värske lähenemine?

Heidy Purga — hiljuti poliitikasse siirdumise pommuudisena välja tulnud muusikadaam Heidy Purga oleks esiteks nii aktuaalne kui ka väga ilus nägu kaunistamaks esimest (või mõnda järgmist) esikaant.

Urve Palo — poliitilise turmtule all ning praamiskandaali keerises vaevlev ministriproua oleks samuti väga kaunis ja aktuaalne kaanestaar. Lisaks saaks ta hinge pealt ära rääkida kõik, mis seni online-meedia virvarri sisse ära kadunud.

Perekond Võigemastid — ei armasta ka Võigemastid eriti intervjuusid anda ja kõik meie väljaanded on neid püüdnud enamasti tulutult tabada, saades üsna lakoonilisi vaid siis, kui emmal-kummal on vaja mõnd oma projekti promoda. 

Erika Salumäe — alates sellest, kui Kroonika Erika Salumäe jaoks igasuguse kõmumeedia täielikult porri vajutas, peaks kuldmedali andma ajakirjanikule, kes kungisele olümpiavõitjale helistada julgeb. Aga julge hundi rind ongi rasvane!

Perekond Kersnad — kuigi Vahur Kersna abikaasa Liina on ajakirjanduse suhtes väga sõbralikult meelestatud, ei saa sama öelda Eesti ühe legendaarseima telemehe kohta. Kuigi mitte võimatu missioon neid kaanele saada, ent keeruline midagi sellist teada saada, mida juba ei teata. Ometi, väljakutse selles just peitukski.

Perekond Padarid — äkki on Tanel ja Kristel vahepeal abiellunud või lapseootele jäänud ja just Hello esikaas on see, kust me selle teada saame? Või hoopis särab Gerli Padar oma armsa värskelt täienenud perekonnaga?

Laine Randjärv tütardega — kuna vähemalt välismaal on Hello formaadi üheks tähtsaimaks osaks perekesksed intervjuud kuulsate emade, isade ja nende imekauniste lastega, siis kes võiks olla veel sobivam kandidaat kui kaunis Laine ome kompude piigadega.

Edgar Savisaar lastega — sellist asja pole Eesti meedia veel varem näinud, et Edgar kaunis idüllis oma perega poseerides täiesti ausalt ära räägiks, mis ta keerulises labürint-ajus toimub. Ootaks huviga!

Kallis lugeja, milline variant sulle reaalseim tundub?