"Himu ja huumor" pakub teravmeelset kvaliteethuumorit neile, kes on valmis absurdiks ja hullumeelsuseks. Lühikesed animafilmid vaatlevad kaasaegse ühiskonna probleeme või inimeste käitumisharjumusi läbi sketšihuumori ja annavad neid edasi üleforseeritud karakteritega, mis muudab programmi tõsiseks hitinumbriks.

"Pooleldi märg" (Suurbritannia 2014, 7′) räägib sellest, et me kõik oleme nagu banaanid: 75% vett. "365" (Suurbritannia 2013, 7’) vaatleb ühte aastat üks sekund päevas. "Toit" (Hiina 2014, 3') on animatsioon sellest, mida me kõik armastame.

"Naistele tasuta!" (USA 2014, 3') näitab orgaanilist brutaalsust, soolikadid ja gruuvi – kõik kogutud ühte mesimagusasse 3-minutilisse palasse, millest nõrganärvilistel oleks parem eemale hoida!

"Kõlaka rulett" (Suurbritannia 2014, 2’) on sürreaalne filmike võõraste seotusest läbi veebikaamerate. "Vili Vili" (Suurbritannia 2013, 2’) toob ekraanile valiku vilju: sidrun, jõhvikas, õun, banaan, kurk, apelsin ja laim.

"Kingahull" (Soome 2013, 8') on ülinaljakas animadokk naisest, kelle kogu elu tiirleb ümber kõrgete kontsade. "Ära emba mind, ma kardan" (Suurbritannia 2011, 3’) kutsub üles loomingulisusele.

"Poni Lesley’l on 5+ päev!" (USA 2014) on lihtsalt üks kõige sürreaalsemaid filme maailmas. "Haridus" (Belgia 2014, 15’) on aga lühike humoorikas animafilm teismelisest tüdrukust, kelle perekond on eksistentsiaalses kriisis.

"Karm Ilm II" (Suurbritannia 2014, 2’) kujutab endast aga muusikavideot bändile 1,2,3. Mees leiab oma koera surnult, järgneb rida õnnetuid sündmusi, kuid vastuseid ei leita.

Piletid on saadaval Piletilevis ja kohapeal.

Programmile eelneb briti duo Mothwasp LIVE-etteaste ning abstraktse animatsiooni showcase.

LOE LÄHEMALT: