Konkurssi Helin Vaheri töövarjuks saamiseks Villem läbima ei pidanud. "Läbi vanematekogu pakuti mulle seda kohta ja kuna kellelgi teisel ei olnud soovi minna riigikogusse, siis ma ka selle koha Helin Vaheri varjuna sain," meenutab Rocca al Mare Kooli 11. klassi õpilane Villem. 

Erinevalt teistest, kestis Villemi töövarjupäev lausa kaks päeva. "Meie koolis oli sel aastal töövarjupäev teistest päev varem ehk kolmapäeval (19. novembril) ning see oli minu sissejuhatav päev. Mul tekkis võimalus olla vari ka teisel päeval ning siis käidigi välja idee, et ma võiksin neljapäeval (20. novembril) juhtida valitsuse pressikonverentsi. Esimesel päeval (19. novembril -toim.) tegin kaasa tööd meedianõunikuga ehk vaatasin, mis meedias oli päeva jooksul toimunud ning kuidas peaks valitsust puudutavate teemadega edasi liikuma. Samuti käisin valitsusega kaasas koosolekutel. Võiks arvata, et selline kontoritöö pole eriti huvitav, kuid minu jaoks läks aeg üllatavalt kiiresti ning kogu aeg oli väga põnev. Teisel päeval oli samamoodi, ainult, et toimus veel valitsuse istung, mille lõpus sain juhtida pressikonverentsi. Hirmus oli see juhtimine kindlasti, kuna olen varem pidanud ka suure publiku ees esinema, siis lavahirmu ma ei tundnud. Pressikonverentsi juures tekitas hirmu selle ametlikkus, kuid jõudes sinna ette, märkasin, et poliitikud olid rohkem närvis kui mina ning see rahustas mind maha. Ehk siis lõpuks oli see minu jaoks huvitav ja lõbus."

Villem õppis töövarjupäevadelt nii mõndagi: "Kindlasti sain teada, et riigitöötaja töö on väga huvitav ning need päevad panid mind mõtlema valitsuse heaks töötamisest. Ega seal midagi väga kerget ei olnud. Kõige raskem oli pressiteadete kirjutamine - kõik peab olema kirjas täpselt ning korrektselt."

Villem soovitab töövarjupäevast osa võtta kõikidel: "Kui sa saad sellise ameti või inimese juurde, kes sulle väga sobib ning kes viitsib sinuga tegeleda, siis see kogemus, mis sa saad, on üüratu. Samuti see kogemus aitab näha, mida need inimesed tegelikult teevad ning võib muuta arvamust kindlate ametite suhtes ning äkki just sealt leiab midagi, millega sa kunagi tulevikus tegeleda tahad."

Villemi sõnul kaalub ta peale töövarjupäevi tulevikus oma tööd valitsuses.

Helin Vaher on valitsuse meedianõiunik. Ta informeerib avalikkust valitsuse ja peaministri tegevusest. Ta koostab pressiteateid olulisematest sündmustest peaministri ja valitsuse töös ning annab eelinfot valitsuse istungite kohta. Igal neljapäeval edastab meedianõunik uudiseid otse istungilt.