„Avameelselt“ uue hooaja esimene saade on pühendatud stressile: kui töökoormus kasvab üle pea, tervis hakkab logisema ja pere kannatus katkema. Lisaks Hannes Võrnole jagab oma kogemusi ületöötamise tagajärgedest armastatud näitleja Andrus Vaarik. „Jõin ja töötasin liiga palju“, avaldab näitleja oma perest eemaldumise põhjuse.

Oma loo räägib ka justiitsminister Andres Anvelt, kes maadleb aeg-ajalt unetusega ja on üle elanud tõsise terviserikke. Mehed räägivad saates avameelselt, kuidas see kõik on mõjunud nende pereelule. Nõu annab psühholoogiline nõustaja Tiina Jõgeda.

„Avameelselt“ uue hooaja märksõnadeks on tuntud inimeste päris tunded ja ehedad lood. Psühholoogiline saatesari pakub mõtte- ja kõneainet: ületöötamine ja tervis; peretülid, mis lõhuvad kooselu; lahutused ja senise elu kokkuvarisemine; koolikiusamine ja ebakindlus. Tihti ei räägita neil teemadel avameelselt isegi koduseinte vahel. Saatesari pakub võimaluse endale ausalt otsa vaadata ja avab ukse omavahelisteks vestlusteks. Kaasa räägivad psühholoogid, teadlased, prokurörid, politseinikud ja teised professionaalsed eksperdid.

Saatejuhid ning autorid on kaksikõed Elo Mõttus-Leppik ja Katrin Tibar.