Juba kuuendat aastat on messil Teeviit avatud Rajaleidja karjäärikohvik, mille menüü sisaldab rikkalikku valikut edasiõppimise võimalustest ja elukutsetest. Karjäärikohvikus serveerivad just Sinule olulist infot Rajaleidja karjäärinõustajad, kellega saad jagada mõtteid oma tulevikuplaanidest. Millistel erialadel on mõttekas õppida? Millised erialad sobivad Sinu isikuomadustega? Milline kool pakub just huvipakkuvat eriala?

Karjäärikohviku menüüs leidub spetsiaalselt messi tarbeks koostatud test, mis aitab välja selgitada Sinu isikuomadused ja sobivad erialad. Tulemusena saadav tagaside ning analüüs koos karjäärinõustajaga aitab Sul näha erinevaid nüansse, kuna ei ole olemas ainult ühte õiget vastust.

Eraldi võib kohvikus paluda serveerida endale infot välismaal töötamise ja õppimise teemadel. Samuti saab teavet erinevatest infokanalitest.

Lisaks nõule ja abile, pakub kohviku menüü ka meelelahutust – oma õnne saab proovida karjääriloosis. Kohvikusse on oodatud ka kõik need, kes soovivad niisama jalga puhata, magusat süüa ning sõpradega vestelda.

Loodetavasti pärast karjäärikohviku külastust oled teadlikum, milline kool valida, millist eriala õppida ning mille põhjal valikuid langetada.

Silmatorkava ja erksa karjäärikohviku leiad messil Teeviit 2014 C-hallist, kohe sissepääsu juures.

Teeviit 2014 toimub 5.-6. detsembrini Näituste Messikeskuses.